Bayer Design Deluxe avto sedež z senčnikom
44,80 €

Zadnji kos!

Zaradi tega modernega avto sedeža za lutke boste vzljubili vse vožnje z avtom! Krasen avto sedež je primeren za lutke v velikosti do 46 cm. Ima prijetne prevleke in senčnik, ki lutki omogočata udobno sedenje.

Baby Annabell pižama za lutko Sladke sanje
13,70 € 10,40 €

V tej pižami dojenček Annabell sanja samo najlepše sanje. Od sprednjega plišastega dela majice se smeji najljubša ovčka Baby Annabell. Ovčka na majici je okrašene s smešnimi ušesi, ki jih je mogoče premikati in vleči. Sive hlače so natisnjene z ovčjimi motivi in neverjetno udobne za spanje z Baby Annabell.

BABY born hlačne nogavice (2 kosa) roza + sive
11,57 € 8,70 €

BABY born Hlačne nogavice so tako lepe, da bi jih bilo škoda nositi pod hlačami. Sive hlačne nogavice s cvetličnim vzorcem lahko nosite skupaj z majico. Modre hlačne nogavice pa se bodo odlično podale s puloverjem s kapuco. Črtasti videz z nogavicami odlično izgleda z jeans jakno. Enobarvne nogavice v rdeči, roza in turkizni barvi se prilegajo vsem in izgledajo odlično za vse. BABY born ne mara nošenja hlač na hlačne nogavice. V notranjosti jih vedno sleče, da bo Baby Born videl črke na zadnji strani.