Bayer Chic avto sedež za punčke
20,70 €

Odprodaja

Avto sedež za punčke do velikosti največ 50 cm. Ročaj je obdan z mehko peno, ki omogoča udobno uporabo. Del avtomobilskega sedeža, je bib za lutko v isti barvi, pritrjena z ježkom.

Bayer Chic kengurujček za lutke
8,30 €

Zadnji kos!

Kengurujček za lutke bo razveselil vse punce, ki želijo posnemati svoje matere. Sedaj lahko svoje punčke nosite seboj med nakupovanjem ali hojo brez voziček. Primeren za prenašanje lutk v velikosti do 55 cm.

Baby Annabell oblačila za lutko, mint
13,42 € 10,40 €

Popoldne se Baby Annabell rada srečuje s prijatelji, vadi skupaj, posluša zgodbe in se igra. Mint otroška obleka je kot nalašč za takšna srečanja. Zagotavlja dovolj prostora za raztezanje rok in različne telovadne kose. Ovce, s potiskom v mentol barvi, ponazarjajo, kako se pravilno raztezati. In ko se v pravljicah, ki jih pripovedujejo otroci, pojavijo pošasti, lahko Baby Annabell preprosto nadene kapuco in obleka iz mehke tkanine postane odličen kostum za igranje. Simpatični odtisi in igrivi ruffers celo športno obleko naredijo lepo elegantno.

Baby Annabell Little oblačila, 36 cm, mint kapa
10,79 € 7,90 €

Majhen dojenček, kot je Baby Annabell Little, si mora vedno znova preobleči oblačila. Zato je ta model pripravljen v dveh čudovitih izvedbah. Vendar se ni enostavno odločiti, ali naj Baby Annabel Little najprej obleče roza obleko s turkizno črtastimi gamašami in roza kapico, ali raje turkizno obleko z rožnatimi gamaši in turkizno kapico. Obe varianti sta okrašeni z igrivimi ovčjimi odtisi.