Hauck Angie avto sedež za punčke
8,97 € 7,40 €

Male vestne mame dobro vedno, da morajo tako kot one same, sedeti na svojem avtomobilskem sedežu in ob svojih punčkah. V tem stilskem otroškem sedežu lahko lutko udobno nositeavtomobilu kamorkoli se odpravljate. Ima praktičen pas, ki bo pritrdila lutko na sedež in preprečila, da le ta nebi padla.

BABY born nogavice (2 para) rdeče + sive z rožami
6,92 € 5 €

Te nogavice so tako lepe, da jih BABY born ne bo hotel skriti v čevljih, ampak jih bo želel pokazati vsem. Enobarvne nogavice v rdeči barvi, roza in turkizna imajo všite vezalke. Ko BABY born želi pritegniti pozornost, nosi nogavice črtaste črte vseh barv mavrice ali modre z vesoljskimi motivi. Tradicionalne nogavice s sivim cvetnim vzorcem so primerne za nošenje z elegantnimi oblekami.

Bayer Chic avto sedež za punčke
20,70 €

Zadnji kos!

Avto sedež za punčke do velikosti največ 50 cm. Ročaj je obdan z mehko peno, ki omogoča udobno uporabo. Del avtomobilskega sedeža, je bib za lutko v isti barvi, pritrjena z ježkom.

Hauck Snacky jedilni stol
20,71 € 17 €

Otroški jedilni stol Snacky je moderni visoki stol primeren za punčke do velikosti 43 cm. Priročen pladenj z drsnimi palicami za igrače in kroglice, kratki zaklepi zagotavljajo prostor za posodo. Visok stolček Snacky je atrakcija v vsaki otroški sobi.

BABY born hlačne nogavice (2 kosa) rdeče + sive
11,57 € 8,70 €

BABY born Hlačne nogavice so tako lepe, da bi jih bilo škoda nositi pod hlačami. Sive hlačne nogavice s cvetličnim vzorcem lahko nosite skupaj z majico. Modre hlačne nogavice pa se bodo odlično podale s puloverjem s kapuco. Črtasti videz z nogavicami odlično izgleda z jeans jakno. Enobarvne nogavice v rdeči, roza in turkizni barvi se prilegajo vsem in izgledajo odlično za vse. BABY born ne mara nošenja hlač na hlačne nogavice. V notranjosti jih vedno sleče, da bo Baby Born videl črke na zadnji strani.

Hauck Deluxe potovalna otroška postelja
21,49 € 18,10 €

Če imate doma majhno popotnico, ki mora vedno imeti s seboj njene punčke, je ta potovalna posteljica idealna rešitev. Postelja za lutke s simpatičnim vrtljajem je mogoče enostavno zložiti. Vse je pakirano v zelo priročno vrečko za enostavno čiščenje in nošenje.