Hauck Baby Alive potovalna postelja
27,18 € 23,10 €

Potovalna posteljica v licenci Baby Alive od znamke Hauck je ena najbolj praktičnih stvari, ki jo lahko naredite za mlado mamo. Zaradi te posteljice bo vaši punčki udobno tudi na potovanjih. Vključuje praktičen predal, ki lahko služi tudi kot previjalna miza. Celotno postelja je mogoče zložiti v praktično in varno embalažo.

BABY born sedež za kolo-22%
15,43 € 11,90 €

Odlična cena

BABY born že trenira kolesarjenje na svojem kolesu s stabilizacijskimi kolesi, a za daljša potovanja se raje vozi. Ergonomski sedež je opremljen zapenjanjem na ježka za enostavno pritrditev na otroško krmilo. Peljite svojo lutko BABY born na izlet!

BABY born avtosedež za lutko
20,56 € 17,90 €

Zadnji kos!

Dojenček BABY born ima tudi svoj avtosedež! Potovanje bo odslej za vašo najljubšo lutko odlično in udobno. Avtosedež je v roza barvo in ima svoje praktične varnostne pasove, zato se lahko BABY born popolnoma sprosti ob vaši vožnji ter uživa ob vašem potovanju.

Hauck Avto sedež za punčke Princess Mimi
22,99 € 18,10 €

Male vestne mame dobro vedno, da morajo tako kot one same, sedeti na svojem avtomobilskem sedežu in ob svojih punčkah. Ta sedež Princess Mimi bo zelo dobro poskrbel za varnost njihovih punčk. Primerno za mamice od 3. leta starosti.

Lamps Skuter za punčke
7,80 € 6,30 €

Zadnji kos!

Ta plastični skuter je zasnovan za punčke, ki rade vozijo hitreje in se ne bojijo vožnje po prometni cesti. Vendar morate skrbeti za varnost lutke in pred vožnjo nadeti čelado in očala.

Lamps Gloria kočija
26,90 € 22 €

Zadnji kos!

Gloria kočija v vpreženim belim konjem je krasen dodatek za lutke. S to kočijo se lahko poda na kraljevi ples ali samo na dolgo vožnjo naokoli.

BABY born čelada za skuter
14,27 € 10,20 €

Zadnji kos!

Roza čelada, ki ne samo da izgleda dobro, ampak je pomembna tudi za dirke v sobi. Ko starejši brat BABY born nenadoma skoči izza škatle za igrače in v šali prestraši BABY borna, ta pade s svojega skuterja, zato je z uporabo čelade njena glava vedno dobro zaščitena.

Lamps Športni avto za lutke
14,80 € 12,10 €

Zadnji kos!

Pridite s svojo lutko na odlično vožnjo s tem odličnim roza športnim avtomobilom. Nobena razdalja s tem avtomobilom ne bo težava. Ta avto bo odličen dodatek za vsako hiško za punčke.

Lamps veliko belo vozilo za lutke
28,28 € 24,50 €

Zadnji kos!

Veliko belo vozilo za lutke. Prikolico lahko razstavite za kampiranje v naravi s pomočjo dodelanim stranskih plošč. Vsebuje številne dodatke. Našli boste vse kar potrebujete – štedilnik, umivalnik, WC, tuš in še mnogo več.

Hauck Baby Alive otroški avto sedež za punčke
18,79 € 16 €

Zadnji kos!

Na tem prikupnem otroškem sedežu je lutke mogoče udobno prenašati kamorkoli, lahko pa ga uporabite v avtomobilu. Ima praktične trakove, s katerimi lahko pritrdite lutko, tako da ne bo padla iz sedeža.

DeCuevas potovalni set za lutke Maria 2019-27%
33,30 € 24 €

Zadnji kos!

Potovalni set za punčke Maria 2019 iz kolekcije Princess je idealen dodatek za daljša potovanja z lutko – dojenčkom. Enostavno rokovanje. Set je izdelan iz svetlo roza zasnove – prihaja iz lepo okrašene kolekcije z malo princeso.

Lamps Gloria velik športni avto
14,80 € 11,90 €

Zadnji kos!

Ta beli avto je primeren za lutke v velikosti barbik. Velikost avta je 32 × 19 × 18 cm. Avto se vozi sam, ko pritisnemo na stikalo mu svetijo sprednje luči. Ta džip bo odličen dodatek za lutke.

Lamps Glorie avtomobil Rosie
18,55 € 16,40 €

Avto Rosie je primeren za Barbie lutke. Vzemi svojo punčko na odlično vožnjo in skupaj uživajta. Ko vstavite baterije in obrnete volan, se prižgejo in zasijejo lučke. Preklapljanje ni potrebno.

Lamps Glorie Skuter
10,63 € 9,30 €

Zadnji kos!

Glory Scooter je namenjen vsem punčkam, ki rade uživajo ob varni vožnji. Vsekakor morate najprej poskrbeti za varnost lutke in jo ustrezno opremiti za varno vožnjo. Veselo in varno na cestišče!

Bayer Design avto sedež z dodatki
48,70 €

Zadnji kos!

Ta komplet ljubkih dodatkov za punčko do velikosti 46 cm vsebuje vse, kar male mamice potrebujejo za nego svoje lutke. Komplet vsebuje avto sedež, igralno podlogo in plastično posodo.

DeCuevas potovalni set 3 v 1 Reborn-27%
48,90 € 35,30 €

Zadnji kos!

Potovalni set za lutke/punčke 3 v 1 Reborn 2019 je zelo praktičen pomočnik pri daljših potovanjih z »dojenčkom« in ga ne sme spregledati nobena majhna mati. Enostavno rokovanje. Elegantna sivo-bela kolekcija z labodi.

DeCuevas potovalni set 3 v1 Martin
48,90 € 41,70 €

Zadnji kos!

Potovalni set za lutke/punčke 3 v 1 Martin je zelo praktičen pomočnik pri daljših potovanjih z »dojenčkom« in ga ne sme spregledati nobena majhna mati. Enostavno rokovanje. Set je na voljo v vesei sivo bledo modri kolekciji, polni krasnih oblakov, dežnih kapljic in zvezd.

Lamps Gloria Športni avto
14,80 € 12 €

Zadnji kos!

Ta avto bo odličen dodatek za vsako hiško za punčke. Dimenzije avta so približno 29 × 18 × 15 cm. S tem avtomobilom se lahko podaš na dolgo vožnjo ali na izlet.

BABY born skuter na daljinsko upravljanje
51,88 € 44,10 €

Odpravite se na pot z BABY born skuterjem na daljinsko upravljanje. S tem rožnatim skuterjem se lahko po sobi vozite naprej in nazaj, naprej in nazaj.
BABY born ima na sebi dovolj prostora, da se udobno usede na širokem sedežu in se prime za roke za krmilo.

Lamps konj s kočijo
30,30 € 24,80 €

Roza kočija, ki jo potegne beli konj, je lep pribor za punčko. Konj ima čudovito grivo, ki jo lahko razčešeš z glavnikom. Po vstavljanju baterij se konj sprehaja in igra. S tem prevozom se lahko odpraviš na Royal Ball.

Lamps Potovalni kovček z dodatki
34,70 € 28,50 €

Potovalni kovček z dodatki za lutko. Kovček vključuje posteljo, kavč, omaro za knjige in druge dodatke za punčke. Vedno boste imeli to zložljivo hišo na dosegu roke, ko se boste podali na pot.

Baby Annabell avtosedež
20,35 € 17,70 €

Seveda Baby Babybell potrebuje tudi svoj avtosedež, ko se odpravljate na potovanje. Dodatna varnost! Sedež je prekrit z roza krpo z smešnimi belimi polkami in luštnim ovčjim tiskom. Najprej udobno namestite Baby Annabell na sedež, nato pa ga pritrdite z rožnatimi varnostnimi pasovi. Nato potegnite pravi varnostni pas skozi luknje na obeh straneh avtomobilskega sedeža in vse je pripravljeno za vožnjo! To pomeni, da se lahko Baby Annabell varno vozi povsod in odkriva svet s svojo majhno mamo.

Lamps konj s kočijo
33,40 € 27,30 €

Roza kočija, ki jo potegne beli konj, je prikupen dodatek za punčko. Konj ima čudovito grivo, ki jo lahko razčešeš z glavnikom. Po vstavljanju baterij se kobilica sprehaja, igra in luči so na vozičku. S tem prevozom se lahko odpraviš na Royal Ball.

Lamps Avto za lutke
12,50 € 10,20 €

Pojdite s svojo lutko na odlično vožnjo s tem elegantnim roza avtom. Nobena razdalja s tem avtomobilom ne bo težava. Ne pozabite pred vožnjo pripeti lutke, da bo vožnja varna.

Hauck Angie avto sedež za punčke
8,97 € 7,40 €

Male vestne mame dobro vedno, da morajo tako kot one same, sedeti na svojem avtomobilskem sedežu in ob svojih punčkah. V tem stilskem otroškem sedežu lahko lutko udobno nositeavtomobilu kamorkoli se odpravljate. Ima praktičen pas, ki bo pritrdila lutko na sedež in preprečila, da le ta nebi padla.