BABY born Čarobna posteljica
52,90 € 43,70 €

Zadnji kos!

Originalna posteljica za lutke BABY born. Lutka BABY born i Starejša sestra BABY born se počutita, kot v nebesih v tej prelepi posteljici. Lahko se zgodi da Baby born sploh ne bo želel zapustiti posteljice. Ko ga zložite v posteljico z lepo posteljnino, se začne premetavati in začne jokati. Če pa zraven lutke postavite simpatičnega medvedka Bruna se hitro umiri in zaspi, kot bi jo očarali.

Lamps lesena zibelka, 50 cm
11,70 €

Klasična zibelka za lutke, kot jo poznamo iz našega otroštva. Lesena konstrukcija odlično posnema pravo zibelko. Kakovostni proizvod češke konstrukcije. Vse kar morate storiti je, da dodate odejo in lutka gre lahko spat.

Lamps lesena posteljica, 50 cm
10,80 €

Klasična posteljica za lutke, kot jo poznamo iz našega otroštva. Lesena konstrukcija odlično posnema pravo posteljico. Kakovostni proizvod češke konstrukcije. Vse kar morate storiti je, da dodate odejo in lutka gre lahko spat.

Hauck Potovalna posteljica za lutke - Birdie
26,61 € 22,50 €

Zadnji kos!

Če imate doma majhno popotnico, ki mora vedno imeti s seboj njene punčke, je ta potovalna posteljica idealna rešitev. Posteljico za lutke, v roza barvi s potiskom simpatičnih ptic, je možno enostavno zložiti. Vse je pakirano v zelo priročno vrečko za enostavno čiščenje in nošenje.

Hauck potovalna otroška postelja Icoo
36,43 € 30,70 €

Postelja za punčke v roza-sivi barvi s pikami. Vse je pakirano v zelo priročno vrečko za enostavno čiščenje in nošenje. Posteljica tehta 1kg. Idealno za vsa dekleta, ki jih zelo skrbi, kje bo spala njihova lutka.

Smoby zibelka za lutke BN
35 € 29,90 €

Zibelka za punčke, prihaja iz blagovne znamke Baby Nurse. Priložena je vrhnje porivalo za nad posteljico. Posteljica bo postala čudovit dodatek v sobi vsake male mamice.

DeCuevas posteljica za lutke Maria 2019
78,30 € 66,70 €

Zadnji kos!

Posteljica za lutke iz kolekcije Princese, bo lutkam omogočila najslajše možne sanje. Je svetlo roza barve ter je lepo okrašena s prikupno majhno princeso.

Hauck posteljica z nebom
31,28 € 27,60 €

Zadnji kos!

Čudovita posteljica s prostorom za shranjevanje in mehkim oblazinjenjem. Nad posteljico je nebo za mirno spanje lutk. Uspavanje punčk bo tako za male mamice zelo enostavno.

Baby Annabell prenosna posteljica
47,99 € 45,59 €

Zadnji kos!

Ko se odpravljate na potep ali potovanje, je prva stvari, ki jo morate vzeti s seboj otroška posteljica. Z lepim potiskom tkanin.

Bayer Chic spalna vreča za dojenčka Bola
11,67 €

Zadnji kos!

Prešita spalna vreča za dojenčka v velikosti do 45 cm se zapira na zadrgo in na velcro trak na ramenih. Celotno spalno vrečko lahko uporabite kot blazinico ali odejo. Idealno za skupne spalnice.

Bayer Chic lesen zložljiv pograd za lutke
64,40 €

Zadnji kos!

Pograd za punčke je odličen dodatek v otroški sobi. Pograd za punčke lahko razstavite na 2 samostojni posteljici. Vsebuje tudi lestev, vzmetnico in posteljnino.

Bayer Chic spalna vreča za igranje
11,63 €

Zadnji kos!

Prešita spalna vreča za lutko z zadrgo. Primerna je za dojenčke v velikosti do 55 cm. – V isti barvi kot je spalna vreča lahko kupite voziček in dodatno opremo za lutke kot je na primer potovalna posteljica, kengurujček, avtosedež.

Bayer Chic spalna vreča za dojenčka Bola
10,76 € 10,20 €

Zadnji kos!

Prešita spalna vreča za dojenčka v velikosti do 45 cm se zapira na zadrgo in na velcro trak na ramenih. Celotno spalno vrečko lahko uporabite kot blazinico ali odejo.

Smoby spalna vreča za punčke/lutke BN
11,60 € 9,90 €

Zadnji kos!

Spalna vreča za punčke Baby Nurse. To spalno vrečo lahko opereš. Danes je lutka imela zelo naporen dan. Položi jo v spalno vrečo in ga spite.

Baby Annabell dudka "Sladke sanje"
10,35 € 8,30 €

Sladke sanje Baby Annabell! S tem čudovitim naprsnikom za dojenčke Annabell zaspi v trenutku. Ko položiš dudko Baby Annabell v usta, zasnova v obliki lune zasveti in igra uspavanko. Tudi ovce so videti utrujene in poslušajo uspavanko z zaprtimi očmi. Lahko noč!

Bayer Chic lesena posteljica z zaveso
56,80 €

Uspavanje punčk bo tako za male mamice zelo enostavno. Ta lesena posteljica z zaveso za lutke bo razveselila vsako deklico. Posteljica je opremljena z odejico, vzglavnikom in vzmetnico.

DeCuevas moja prva zložljiva posteljica za lutko Maria
58,70 € 50 €

Zložljiva posteljica za punčke iz čudovite kolekcije Maria 2019, bo zahvaljujoč svojim dodatkom prav gotovo všeč vsaki deklici. Enostavno rokovanje – posteljico je mogoče enostavno zložiti.

BABY born spalna prenosna torba, 2 v 1
24,80 €

Udobna spalna prenosna torba za BABY born punčko. Z ročaji za lažje prenašanje. Enostavno odpiranje z zadrgo. Primerno za otroke od 3. leta naprej.