BABY born oblekica z roza baretko
15,99 € 11,80 €

Modni oblikovalec za BABY born si je zamislil zelo posebno obleko. Predstavlja igrivo in udobno oblekico s kančkom ekstravagance. Zgornji del oblekice ima zabaven in razigran potisk. Komplet vas bo popolnoma prepričal.

BABY born potapljaški komplet
18,99 € 16 €

Potapljaški komplet za dojenčka Baby born vsebuje 4 kose, ki bodo popestrili igro vašega otroka.

BABY born Deluxe Gala obleka, 43 cm
25,70 € 19,70 €

Zadnji kos!

Originalna oblekica za lutko BABY born. BABY born si želi igrati princesko na balu. Že si je oblekla slavnostno obleko s prekrasnim krilom v različnih rožnatih odtenkih in naglavnim trakom s pentljo in zvezdicami. Za plesne čevlje ima balerinke s simpatičnimi vijoličnimi metulji. Da bi imela pri plesu proste roke, si lahko rožasto torbico pripne na obleko.

BABY born Butik Deluxe Nevesta, 43 cm
31,10 € 23,90 €

Zadnji kos!

Originalna oblekica za lutko BABY born. BABY born je zaljubljena. Zaljubljena v jagodni sladoled, taborni ogenj, barvne sponke in še v … tega nam še ni zaupala. Toda izvemo kmalu. Na njen veliki dan, poročni dan njene lutkaste poroke, nosi čudovito belo obleko s puhastim podkrilom in luštnim potiskom vrtnic.

Baby Annabell deluxe komplet za nego
32,99 € 31,34 €

Zadnji kos!

Luksuzen komplet bo otrokom pomagal poskrbeti za malo Baby Annabell. Primerno za otroke od 3. let dalje.

Baby Annabell deluxe poletna oblekca
18,99 € 18,04 €

Zadnji kos!

Babya Annabell bo navdušena, ko se bo videla v novi oblekici. Pravi komplet za tople poletne dni. Primerno za otroke starejše od 3. let.