Smoby avto sedež in stol za hranjenje MC&Q 3v1
42,95 € 36,30 €

Avto sedež Maxi-Cosi za lutko. Lahko ga pritrdite na konstrukcijo, s čimer ga spremenite v gugalnico za lutko v velikosti do 42 cm. Zavrtite konstrukcije in dobili boste stol za hranjenje s pultom.

Smoby avto sedež za punčke MC&Q
28,49 € 25,30 €

Avto sedež Maxi-Cosi & Quinny za lutke ima plastičen okvir, prevleko iz tkanine in predal za podrobnosti. Lahko se ga namesti na podvozje vozička (ni vključen). Primeren je za lutke v velikosti do 42 cm.

Smoby spalna vreča za punčke/lutke BN
11,60 € 9,90 €

Zadnji kos!

Spalna vreča za punčke Baby Nurse. To spalno vrečo lahko opereš. Danes je lutka imela zelo naporen dan. Položi jo v spalno vrečo in ga spite.

Smoby Baby Nurse kovčke 3v1 - Odprta embalaža-30%
40,90 € 28,30 €

Odprta embalaža

Kovčke za lutke iz serije Baby Nurse. Sestavljen je iz več delov. Na voljo je postelja s štirimi plakati, jedilnica z jedilnim stolom in dodatki, prostor za shranjevanje z obešalniki za oblačila. Vse je mogoče enostavno zložiti v kovček.

Smoby Baby Nurse kovčke 3v1
40,90 € 35,50 €

Kovčke za lutke iz serije Baby Nurse. Sestavljen je iz več delov. Na voljo je postelja s štirimi plakati, jedilnica z jedilnim stolom in dodatki, prostor za shranjevanje z obešalniki za oblačila. Vse je mogoče enostavno zložiti v kovček.

Smoby zibelka za lutke BN
35 € 30,30 €

Zibelka za punčke, prihaja iz blagovne znamke Baby Nurse. Priložena je vrhnje porivalo za nad posteljico. Posteljica bo postala čudovit dodatek v sobi vsake male mamice.

Smoby kovček za nego dojenčkov Baby Nurse
19,48 € 16,90 €

Kovček iz kolekcije Baby Nurse z dodatki za nego dojenčkov. S tem kompletom bodo mlade mamice dale svojim dojenčkom najboljšo oskrbo. V paketu najdete vse potrebno.

Smoby Baby Nurse 2v1 posteljica in previjalna miza
70,50 € 57,80 €

Postelja za lutke in previjalna miza v očarljivi dizajnerski seriji Baby Nurse. Posteljico lahko nastavite po višini. Če morate ponovno preobleči otroka samo izvlecite pult. Vključen velik prostor za shranjevanje. Paket vsebuje 8 kosov dodatkov, vključno z lutko

Smoby jedilni stolček za lutke
23,30 € 20,30 €

Jedilni stolček bo razveselil vsako deklico, ki se rada igra s svojo mamo in nudi obilico ur zabave. Priložena je tudi žlica in skleda v obliki srca.

Smoby BN kenguru za lutko
10,90 € 9,30 €

Kenguru za punčke je v barvah Baby Nurse. Ima dva nastavljiva jermena. Lutko lahko nosite na dva načina Ali bo obrnjena navzven ali proti svoji mali materi.