Hauck Baby Alive potovalna postelja
27,18 € 23,10 €

Potovalna posteljica v licenci Baby Alive od znamke Hauck je ena najbolj praktičnih stvari, ki jo lahko naredite za mlado mamo. Zaradi te posteljice bo vaši punčki udobno tudi na potovanjih. Vključuje praktičen predal, ki lahko služi tudi kot previjalna miza. Celotno postelja je mogoče zložiti v praktično in varno embalažo.

Hauck set za dojenčka Hello Kitty
43,73 € 36,70 €

Zadnji kos!

Set za dojenčka, v velikosti do 43 cm, vsebuje otroški stol in nosilec. Je idealen za vse najmlajše otroke, ki želijo svoje punčke razvajati v maksimalnem udobju.

Hauck potovalna otroška postelja Icoo
36,43 € 30,70 €

Postelja za punčke v roza-sivi barvi s pikami. Vse je pakirano v zelo priročno vrečko za enostavno čiščenje in nošenje. Posteljica tehta 1kg. Idealno za vsa dekleta, ki jih zelo skrbi, kje bo spala njihova lutka.

Hauck Angie avto sedež za punčke
8,97 € 7,40 €

Male vestne mame dobro vedno, da morajo tako kot one same, sedeti na svojem avtomobilskem sedežu in ob svojih punčkah. V tem stilskem otroškem sedežu lahko lutko udobno nositeavtomobilu kamorkoli se odpravljate. Ima praktičen pas, ki bo pritrdila lutko na sedež in preprečila, da le ta nebi padla.

Hauck stolček za hranjenje Baby Alive, igrača
31,22 € 25,70 €

Zadnji kos!

Praktičen visok stol za hranjenje, v velikosti 43 cm, je preprost, lahek in vzdržljiv. Višino sedeža je mogoče nastaviti točno tako, da ustreza vašim najmlajšim za igranje.

Hauck Baby Alive otroški avto sedež za punčke-26%
18,79 € 13,80 €

Zadnji kos!

Na tem prikupnem otroškem sedežu je lutke mogoče udobno prenašati kamorkoli, lahko pa ga uporabite v avtomobilu. Ima praktične trakove, s katerimi lahko pritrdite lutko, tako da ne bo padla iz sedeža.

Hauck posteljica z nebom
31,28 € 27,60 €

Zadnji kos!

Čudovita posteljica s prostorom za shranjevanje in mehkim oblazinjenjem. Nad posteljico je nebo za mirno spanje lutk. Uspavanje punčk bo tako za male mamice zelo enostavno.

Hauck Avto sedež za punčke Princess Mimi
22,99 € 18,10 €

Male vestne mame dobro vedno, da morajo tako kot one same, sedeti na svojem avtomobilskem sedežu in ob svojih punčkah. Ta sedež Princess Mimi bo zelo dobro poskrbel za varnost njihovih punčk. Primerno za mamice od 3. leta starosti.

Hauck Otroški avto sedež za punčke, s srčkom
9,38 € 7,50 €

Na tem prikupnem otroškem sedežu je lutke mogoče udobno prenašati kamorkoli, lahko pa ga uporabite tudi v avtomobilu. Ima praktične trakove, s katerimi lahko pritrdite lutko, tako da ne bo padla iz sedeža.

Hauck Potovalna posteljica - srce
16,99 € 13,20 €

Če imate doma majhnega popotnika, ki mora imeti vse lutke vedno pri sebi, vendar težke otroške posteljice ne morete vzeti s seboj, je ta potovalna posteljica idealna rešitev. Poleg tega ima prevleko iste barve, zaradi česar bo popolnoma pospravljena.

Hauck Snacky jedilni stol
20,71 € 17 €

Otroški jedilni stol Snacky je moderni visoki stol primeren za punčke do velikosti 43 cm. Priročen pladenj z drsnimi palicami za igrače in kroglice, kratki zaklepi zagotavljajo prostor za posodo. Visok stolček Snacky je atrakcija v vsaki otroški sobi.

Hauck Potovalna posteljica za lutke - Birdie
26,61 € 22,50 €

Če imate doma majhno popotnico, ki mora vedno imeti s seboj njene punčke, je ta potovalna posteljica idealna rešitev. Posteljico za lutke, v roza barvi s potiskom simpatičnih ptic, je možno enostavno zložiti. Vse je pakirano v zelo priročno vrečko za enostavno čiščenje in nošenje.

Hauck hojica za lutke
17,58 € 14,80 €

Otroška hojica za punčke v velikosti do 46 cm. Zahvaljujoč široki podlagi je hojica odporna proti prevračanju. Vključuje zvočne in svetlobne učinke. Hojica je primerna za otroke od 3 leta starosti.

Hauck Deluxe potovalna otroška postelja
21,49 € 18,10 €

Če imate doma majhno popotnico, ki mora vedno imeti s seboj njene punčke, je ta potovalna posteljica idealna rešitev. Postelja za lutke s simpatičnim vrtljajem je mogoče enostavno zložiti. Vse je pakirano v zelo priročno vrečko za enostavno čiščenje in nošenje.