Bayer Chic spalna vreča za dojenčka Bola-19%
10,76 € 8,70 €

Zadnji kos!

Prešita spalna vreča za dojenčka v velikosti do 45 cm se zapira na zadrgo in na velcro trak na ramenih. Celotno spalno vrečko lahko uporabite kot blazinico ali odejo.

Bayer Chic spalna vreča za igranje
11,63 €

Zadnji kos!

Prešita spalna vreča za lutko z zadrgo. Primerna je za dojenčke v velikosti do 55 cm. – V isti barvi kot je spalna vreča lahko kupite voziček in dodatno opremo za lutke kot je na primer potovalna posteljica, kengurujček, avtosedež.

Bayer Chic sedež za mizo
15,75 €

Zadnji kos!

Sedež za mizo je primeren za lutke v velikosti do 60 cm. Sedež je primeren za vse običajne mize. Sedež je enostavno zložljiv za transport ali skladiščenje. Sedež ima na koncih oprijemal plastične prevleke, da ne bi poškodovali mize.

Bayer Chic spalna vreča za dojenčka Bola
11,67 €

Zadnji kos!

Prešita spalna vreča za dojenčka v velikosti do 45 cm se zapira na zadrgo in na velcro trak na ramenih. Celotno spalno vrečko lahko uporabite kot blazinico ali odejo. Idealno za skupne spalnice.

Bayer Chic lesena previjalna miza, roza-siva
72 €

Previjalna miza s predalom in veliko prostora za shranjevanje. Male mamice lahko tako previjejo dojenčke, ob tem pa imajo vse potrebno na enem mestu. Miza ima oblazinjeno podlogo.

Bayer Chic jedilni stolček za lutke
41,10 €

Jedilni stolček za lutke lahko poljubno pozicionirate, vsebuje še trakove za pritrditev lutke. Sedež lahko nastavite v pokončen ali ležeč položaj. Stol vsebuje mrežast predal v katerega lahko shranjujete najnujnejše predmete. Primerno za lutke velikosti do 50 cm.

Bayer Chic lesen stol za hranjenje
35,80 €

Stolček za punčke je odličen pripomoček za naše najmlajše, ki se radi igrajo in negujejo svoje lutke. Narejen je iz kakovostnega lesa. Jedilni stol za lutko ima mehko podlogo.

Bayer Chic lesena posteljica z zaveso
57,60 €

Uspavanje punčk bo tako za male mamice zelo enostavno. Ta lesena posteljica z zaveso za lutke bo razveselila vsako deklico. Posteljica je opremljena z odejico, vzglavnikom in vzmetnico.

Bayer Chic premična postelja za lutke
27 € 26,30 €

Otroška postelja je primerna za punčke do 50 cm. Za prevoz ali shranjevanje je otroška posteljica enostavno razstavljiva in zložljiva. Posteljo enostavno zložite v embalažo, ki je opremljena z ročaji, za enostavno nošenje.