Ubiquiti Networks UniFi Cloud Key Gen2 mrežni kontroler (UCK-G2)

Ubiquiti Networks UniFi Cloud Key Gen2 mrežni kontroler (UCK-G2)

Številka: 1514097
UCK-G2 UniFi Cloud Key Gen2 je samostojen aplikacijski strežnik za lažje spremljanje in upravljanje naprav v UniFi omrežju. Ponaša se z 8-jedrnim procesorjem in 32 GB eMMC flash pomnilnika in uporablja najnovejšo različico tehnologije hibridnega oblaka. Celoten opis
213,15 €
191,40 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1514097

Predstavitev

Ubiquiti Unifi Cloud Key Gen2 – UCK-G2

Ubiquiti Unifi Cloud Key Gen2 UCK-G2 mrežni kontroler je popolnoma integriran in samostojen Unifi kontroler za upravljanje omrežij na več mestih. Kontroler omogoča oddaljen zasebni dostop v oblaku do Unifi omrežja. UniFi Cloud Key Gen2 je samostojen aplikacijski strežnik za lažje spremljanje in upravljanje naprav v UniFi omrežju. Ponaša se z 8-jedrnim procesorjem in 32 GB eMMC flash pomnilnika in uporablja najnovejšo različico tehnologije hibridnega oblaka. UniFi Cloud Key Gen2 omogoča konfiguracijo in upravljanje več deset naprav UniFi v omrežju in ponuja izjemno nizko porabo PoE za namenski strežnik ali računalnik ter za seboj ne pušča digitalnega odtisa.

Ubiquiti Unifi Cloud Key Gen2 - UCK-G2

Hibridna konfiguracija oblaka zagotavlja varno, zasebno in enotno prijavo za dostop do vseh naprav Unifi (SSO – Single Sign-On). Z uporabo hibridnega oblaka ne potrebujete zunanjih storitev, zato vsi vaši osebni podatki in mrežne informacije ostajajo shranjene lokalno. Dodajajtete, konfigurirajte, nadzirajte in upravljajte vse vaše naprave UniFi, bodisi v eni ali več zasebnih omrežjih. Omogočen je tudi dostop preko aplikacij in spletnega brskalnika.

Ubiquiti Unifi Cloud Key Gen2 - UCK-G2

Tehnične podrobnosti

Procesor APQ8053, 2 GB RAM
eMMC pomnilnik 32 GB
Vmesnik za upravljanje UniFi aplikacija, UniFi spletni vmesnik
Priključek 1× 10/100/1000
Konfiguracijski vmesnik BlueTooth LE z Ubiquiti mobilno aplikacijo
Gumbi vklop, ponastavitev
LED indikatorji delovanje (bel/moder)
Napajanje 802.3 PoE, DC 5V 1A
Teža 150 g
Barva srebrna, črna
Dimenzije 27,10 × 46,80 × 119,75 mm

Garancija: 1 leto