GoPro nadomestna okvirja za GoPro Hero4 Session

Znamka: GoPro Naša številka: 812053
GoPro nadomestna okvirja za GoPro Hero4 Session

GoPro nadomestna okvirja za GoPro Hero4 Session

Nadomestna okvirja omogočajo enostavno namestitev vaše kamere GoPro Hero4 Session na kateri koli GoPro nastavek. Poleg standardnega okvirja se v paketu nahaja tudi nizko-profilni (Low Profile) okvir, ki je optimiziran za uporabo na čeladi in kompatibilen s kompaktnim nastavkom. Celoten opis

44.99

44,99 € vključno z DDV

Predstavitev

Opis artikla

Nadomestna okvirja za GoPro Hero4 Session vam omogočajo povsem enostavno namestitev vaše kamere GoPro Hero4 Session na kateri koli GoPro nastavek.

Poleg standardnega okvirja komplet vsebuje tudi nizko-profilni (Low Profile) okvir, ki je optimiziran za uporabo na čeladi in kompatibilen s kompaktnim nastavkom. Zahvaljujoč povečani prilagodljivosti, se vam z okvirji odpirajo številne nove možnosti zajemanja visoko kakovostnih video posnetkov.

Zasnovana sta tako, da ponujata dostop do vseh gumbov in funkcij GoPro kamere, vgrajene zaponke pa omogočajo povsem enostavno namestitev in odstranjevanje vaše kamere.

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Barva črna

Alternativni artikli

GoPro nosilec za kolo/palico
34,99 €

Nosilec GoPro za kolo ali palico Handlebar / Seatpost / Pole Mount je odličen način za varno namestitev vaše GoPro športne kamere. Kompatibilen je s palico premera 9 – 35 mm.


GoPro držalo Shorty + Tripod
39,99 €

Zadnji kos!

GoPro Shorty držalo in tripod je s kompaktno zasnovo idealno za skoraj vsako priložnost in dejavnost.