Greatstore Paravan iz bambusa sive barve 250x165 cm

Greatstore Paravan iz bambusa sive barve 250x165 cm

Številka: 100065474060
Partnerska prodaja Odprodaja
Ta paravan iz bambusa bo prava paša za oči, poleg tega pa ima tudi praktično funkcijo, saj lahko služi kot platno za zagotavljanje zasebnosti. V vsak prostor bo dodal pridih naravnega stila. Ta vzdržljiv paravan je idealen kot dekoracija za dom ali pa za vzpostavljanje prijetnega vzdušja. Popoln je Celoten opis
90 €
Vključno z DDV
Partner: Greatstore

Partnerska zaloga 5+ artikli

10.11. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100065474060

Predstavitev

Ta paravan iz bambusa bo prava paša za oči, poleg tega pa ima tudi praktično funkcijo, saj lahko služi kot platno za zagotavljanje zasebnosti. V vsak prostor bo dodal pridih naravnega stila.

Ta vzdržljiv paravan je idealen kot dekoracija za dom ali pa za vzpostavljanje prijetnega vzdušja. Popoln je za spalnico, saj bo ustvaril ločen, zaseben prostor za preoblačenje. Paravan je popolnoma neprosojen, zato zagotavlja popolno zasebnost. Ko ni v uporabi se ga lahko preprosto zloži, za enostavno prenašanje in shranjevanje. To platno za zagotavljanje zasebnosti iz bambusa je zelo fleksibilno, zato se ga lahko postavi v različne položaje, od kompakne postavitve do precej razširjene. Celotna širina se razlikuje glede na način postavitve.

  • Barva: Siva
  • Material: Bambus + ne-pletena hrbtna stran
  • Velikost: 250 × 165 cm (Š x V)
  • Debelina: 3 mm
  • Širina bambusovih trakov: 17 mm
  • Tkanina: Poliester: 100%