Najdeno: 12

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

LEATHERMAN usnjena torbica za orodje Wave
18,16 €

Dobra orodja zahtevajo dobro shranjevanje. Originalna Leatherman usnjena torbica Wave je primerna za orodja Wave in Wave Black, vsebuje še dodatni predal za najmanjše predmete.
Zanka na hrbtni strani omogoča, da torbico pripnete na pas.


Opinel etui za nože Chic Black
25,47 €

23,20 €

Opinel Chic Black je praktični etui za nože, primeren za Opinel N°8 in N°10. V celoti je izdelan iz usnja. Na hrbtni strani ima praktično zanko, s katero lahko etui obesite na pas.


Opinel etui za nože Scabbard
12,16 €
11,90 €

Opinel Scabbard je praktični shranjevalni etui primeren za nože z dolžino rezila 6 do 8 cm.


LEATHERMAN etui za večnamenski nož Nylon Sheath Black Large
22,82 €

Najlonov etui za večnamenski nož Leatherman serije Super Tool, Surge a Signal. Etui Leatherman Nylon Sheath Black Small je sestavljen iz balističnega najlona, ki bo vašemu orodju zagotovil prvovrstno zaščito za dolga leta. Zapiranje je zavarovano s visoko kakovostnim pokrovom.


LEATHERMAN etui za večnamenski nož Nylon Sheath Black Medium
22,82 €

Najlonov etui za večnamenske nože Leatherman Charge, Crunch, Rebar, Rev, Sidekick, Skeletool, WAWE in Wingman. Etui Leatherman Nylon Sheath Black Small je sestavljen iz balističnega najlona, ki bo vašemu orodju zagotovil prvovrstno zaščito za dolga leta. Zapiranje je zavarovano s visoko kakovostnim pokrovom.


LEATHERMAN etui za večnamenski nož Nylon Sheath Black Small
22,82 €

Najlonov etui za večnamenski nož Leatherman serije Juice a Leap. Etui Leatherman Nylon Sheath Black Small je sestavljen iz balističnega najlona, ki bo vašemu orodju zagotovil prvovrstno zaščito za dolga leta. Zapiranje je zavarovano s visoko kakovostnim pokrovom.


Opinel etui za nože Outdoor L
19,19 €
18,40 €

Trenutno ni na zalogi

Opinel Outdoor L je praktični shranjevalni etui primeren za nože Opinel N°8 in N°10. Elegantni etui je izdelan iz sintetičnega materiala in vsebuje praktično zanko, ki jo lahko pripnete na pas.


LEATHERMAN etui za večnamenski nož Nylon Sheath Black Large, 4 žepi
22,82 €

Trenutno ni na zalogi

Najlonski etui za večnamenski nož Leatherman Charge, Crunch, Rebar, Rev, Sidekick, Skeletool, Wawe ali Wingman4 žepi za Bit Kit, Bit Extender in majhno svetilko ali elegantno pero. Etui Leatherman Nylon Sheath Black Large je sestavljen iz balističnega najlona, ki bo vašemu orodju zagotovil prvovrstno zaščito za dolga leta. Zapiranje je zavarovano s visoko kakovostnim pokrovom.


LEATHERMAN etui za večnamenski nož Nylon Sheath Black Medium s 4 žepi
22,82 €

Trenutno ni na zalogi

Najlonski etui za večnamenski nož Leatherman Charge, Crunch, Rebar, Rev, Sidekick, Skeletool, Wawe ali Wingman4 žepi za Bit Kit, Bit Extender in majhno svetilko ali elegantno pero. Etui Leatherman Nylon Sheath Black Small je sestavljen iz balističnega najlona, ki bo vašemu orodju zagotovil prvovrstno zaščito za dolga leta. Zapiranje je zavarovano s visoko kakovostnim pokrovom.