Einhell Starter-Kit Power-X-change 18, 3,0 Ah

Ocena: 5 7 ocen Znamka: Einhell

Odlična cenaDariloPriporočamo

Einhell Starter-Kit Power-X-change 18, 3,0 Ah + Darilo

Baterije Einhell Power X-Change omogočajo polnjenje več kot 20 Einhell orodij in naprav z 18V akumulatorjem, prav tako pa se jih lahko kombinira za oskrbovanje večjih naprav z močjo 36V. Narejene so iz vrhunskih litij-ionskih celic, ki zagotavljajo optimalno polnjenje in preprečujejo samopraznjenje ali negativne spominske učinke. Celoten opis

49.99
5 7

49,99 € vključno z DDV Redna cena: 119,90 €, Prihranite 69,91 € (58 %)

Naša številka: 1081757

Število ocen: 2

Ocena: 5
  • Stane K., Ljubljana

Dela

Ocena: 5
  • Jan P., Laško

Precej zmogljiva baterija in hiter polnilnik.

Predstavitev

Opis artikla

Einhell baterija Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

western-digital

Polnilnik X-Change

Polnilnik se ponaša s 6-stopenjskim prikazom stanja polnjenja, ima možnost pritrditve na steno in inteligenten sistem upravljanja polnjenja, ki omogoča dolgo življenjsko dobo baterije. Stanje baterije se stalno nadzira in polni po potrebi (Popolnoma izpraznjene baterije so popolnoma napolnjene v načinu popravila).

Obseg dobave:

  • Baterija 18 V / 3 Ah
  • polnilnik Power X-Change
western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Baterija: 18V | 3000 mAh | Li-Ion
  • Napetost polnilnika: 200 – 260 V | 50 – 60 Hz
  • Izhodna napetost: 21 V
  • Čas polnjenja: 30 min (1,5 Ah baterija) / 60 min (baterija 3,0 Ah) / 130 min (5,2 Ah baterija)
  • Kompatibilnost: vse Einhell Power X-Change naprave
Garancija: 2 leti

Video predstavitev


Podaljšanje garancije 2+1

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 24 na 36 mesecev – popolnoma brezplačno!

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nabavi izdelka. Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta dodatne opreme baterije