Furnitura TV omarica KORA črna visoki sijaj 160 cm + LED

Znamka: Furnitura Naša številka: 100036921458

Partnerska prodaja

Furnitura TV omarica KORA črna visoki sijaj 160 cm + LED

Opremite dnevno sobo z modernim TV regalom nemške kvalitete, ki ima vključeno LED osvetlitev katera mu nudi zanimiv videz. Nudi vam obilo prostora za shranjevanje iger, filmov in družabnih iger! Celoten opis

157

227 € Vključno z DDV
157 €
-30%

Naša številka: 100036921458

Predstavitev

Opis artikla

Modernizirajte dnevno sobo s TV omarico KORA!

Želite prenoviti manjše stanovanje ali garsonjero? TV omarica KORA črna visoki sijaj 160 cm + LED je izdelan z namenom, da v vaš dom prinese več elegance in udobja. Znebite se nepotrebne navlake in naredite vašo dnevno sobo bolj prostorno s tem TV regalom. Da zagotovite, da vaš dom ne postane prenatrpan in poln navlake ste verjetno še posebej pozorni pri izbiri nobega pohištva. Če v vašem domu ni veliko prostora je določitev postavitve precej težavna. Zato je ta TV regal zasovan z namenom, da naredi vaš dom bolj prostoren in posledično tudi bolj udoben.


Ustvarite prijeten ambient zase in za vaše najdražje!

V dnevno sobo lahko tudi povabimo goste, zato je pomembno, da se v njej počutijo udobno in sproščeno. Vaša dnevna soba bo s TV omarica KORA črna visoki sijaj 160 cm + LED postala moderen in privlačen prostor za sproščanje v katerem boste z veseljem preživljali prosti čas. S TV omarica KORA črna visoki sijaj 160 cm + LED lahko personalizirate svojo dnevno sobo in ji dodate pridih modernega dizajna, hkrati pa bo dnevna soba videti bolj urejena in prostorna.


Dodajte dnevni sobi osebno noto in jo prilagodite svojim željam!

Ste naveličani starega dnevnega pohišva ali imate prazno dnevno sobo, ki nestrpno čaka na novo pohištvo? Ker je dnevna soba prostor v katerega sprejmemo goste je zelo pomembno, kakšno pohištvo izberemo in za kakšno postavitev se odločimo. TV omarica KORA črna visoki sijaj 160 cm + LED ne zavzame veliko prostora, zato bo vaša dnevna soba še vedno prostorna in udobna za vas in za vaše goste, hkrati pa tudi privlačna in prijazna do oči.TV omarica KORA črna visoki sijaj 160 cm + LEDu dodajte še osebni pridih z dodatnimi dekorativnimi predmeti in slikami, da boste res ponosni na izgled svoje dnevne sobe.


Tehnične podrobnosti

Barva: mat črna & visoki sijaj črna
Dimenzije (širina x višina x globina): 160×50×35 cm
Vsebuje: 1 zaprto omarico za shranjevanje
Vsebuje: 4 zunanje police
Led luči: DA
Material: Oplemenitena iverna plošča

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Dekorativni regali da
Širina 160 cm
Višina 55 cm
Globina 35 cm
Material les
Barva črna/sijoča