Schleich dinozaver tiranozaver rex s premično čeljustjo

Ocena: 5 22 ocen Znamka: Schleich Naša številka: 566770

Schleich dinozaver tiranozaver rex s premično čeljustjo

Natančno zasnovan dinozaver tiranozaver rex, blagovne znamke Schleich, je živel v prazgodovinskem času. Izdelan je iz visoko kakovostne gume, ki je dopolnjena z natančno poslikavo. Primerno za otroke od 3. leta naprej. Celoten opis

19.8
5 22

24,99 €
19,80 €
-20%

Naša številka: 566770

Predstavitev

Opis artikla

Blagovna znamka Schleich se posveča izdelavi domačih in divjih živali vseh vrst, tudi iz prazgodovinskega in morskega sveta. Svojo paleto izdelkov nenehno širijo, hkrati pa tudi izpopolnjujejo svoje stare modele igrač in jih nadomeščajo z novejšimi, kakovostnejšimi modeli.

Schleich dinozaver tiranozaver rex je mesojeda prazgodovinska žival, ki je veljala za enega največjih kopenskih plenilcev tistega časa. Za tiranozavra rexa je značilna močna čeljust z ostrimi zobmi, ki so bili namenjeni trganju mesa. Imel je močne zadnje noge, ki so skupaj z repom zagotavljali stabilen pokončni položaj dinozavra. Prednje tace oz. roke so imele po dva ostra kremplja, njegove oči pa so bile za izboljšano globinsko zaznavanje usmerjene naprej.

Izdelan je iz visoko kakovostne trdne gume, ki je oblikovana pod strogimi nadzornimi standardi. Odlikuje ga natančna poslikava, ki dinozavru zagotavlja originalnost.

Z dinozavrom bo poskrbljeno za dolge ure zabave, saj se bo otrok lahko vživel v prazgodovinski svet. Odlikuje ga premikajoča se čeljust.

Tehnične podrobnosti:

  • Primerno za otroke: od 3. leta dalje
  • Dimenzije: 28 × 9,5 × 14 cm

Varnostna opozorila

Uradna stran izdelka


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Primerno za Za oba spola
Priporočena starost od 3. leta
Kolekcija Dinozavri