Stekleni difuzor Maison Berger Paris, Lolita Lempicka, 115 ml, palice vrbe

Stekleni difuzor Maison Berger Paris, Lolita Lempicka, 115 ml, palice vrbe

Številka: 100043006814
Partnerska prodaja
Lolita Lempicka, 115 ml – stekleni difuzor šopek Maison Berger Paris
Celoten opis
31,93 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

22.4. - 23.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100043006814

Predstavitev

Navdušujoč ženski vonj napolnjen s ljubezni in nežnostjo ki je krhek a odpre vrata do najlepših občutkov in sanj . Očarali vas bodo akordi jasmina in dih jemajoč vonj sočnih češenj . | Dizajn difuzor iz Maison Berger Paris Posebej je primeren za manjše prostore kot so kopalnica , WC ali kuhinja . Vrh posode je okrašen z zlatimi bršljanovimi listi in krono , ki je videti zelo ženstveno in elegantno . zlati listi bršljana so okrašeni in ena palica .
Difuzor s prostornino 115 ml / b> vsebuje 6 kosov vrbe palice , iz katerih se vonj sprosti v prostor . več palčke, ki jih potopite v posodo , bo močnejša dišavna esenca čutila . Lahko povečate intenzivnost z odstranjevanjem palic iz enkrat enkrat tedensko iz b> difuzor in obrne je namočen . Nekatere dišeče esence lahko vrbe palic ustrezno barva .
Polnjenje traja približno 1 mesec b> odvisno od temperature in prezračevanja lokacije , kamor postavite difuzor . Po izhlapevanju originalne kartuše sperite difuzor s toplo vodo in vlijte novo kartušo . Priporočamo, da zamenjate in palice , ko zamenjate kartušo v difuzorju ali po enem letu .
Šopek stekleni difuzor lahko podarite kot praktičen in hkrati luksuzno darilo .
Pakiranje vsebuje en kos difuzorja z kartušo .
Dimenzije celotnega pakiranega izdelka izdelka: širina: 128mm, višina: 75mm, dolžina: 261mm
Teža celotnega izdelka: 523.0 g