Klower K24 sprej za higieno rok, 1 l

Klower K24 sprej za higieno rok, 1 l

Številka: 2728046
Sredstvo za zaščito in higienično čiščenje rok z izvlečkom čajevca kožo hrani ter preprečuje njeno sušenje. Primerno tudi za uporabo na oblačilih. Celoten opis
13,60 €
13,19 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2728046

Predstavitev

Klower K24 sprej za higieno rok, 1 l


Klower K24 je sredstvo za zaščito in higienično čiščenje rok na osnovi izvlečka čajevca in več kot 70 % alkohola. Gre za kozmetično sredstvo, ki s pomočjo izvlečka čajevca kožo hrani ter preprečuje njeno sušenje, po uporabi pa koža ostane mehka in svilnata.

Zaradi posebno nežne formule boste lahko sredstvo uporabili tudi na oblačilih, da pred vstopom v prostor ali stanovanje z njih očistite neželene bakterije. Sredstvo je zelo učinkovito tudi pri odstranjevanju neprijetnih vonjav iz tekstila. 

Zaradi kvalitetnega razpršilca – dozirnika boste porabili ravno pravšnjo količino tekočine, zaradi česar vam bo izdelek služil zelo dolgo.

Klower K24 sprej za higieno rok, 1 l

Podrobnosti

Tip kozmetike razkužila, dezinfekcija
Količina 1 l

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

Pozor

NEVARNO

Lahko vnetljiva in hlapljiva tekočina. Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. OB ZAUŽITJU: v primeru slabega počutja kontaktirajte CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. OB STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Odstranitev embalažo v skladu z lokalnimi/nacionalnimi predpisi.