TimeLife rezalna deska z 2 različnima površinama, 37x23 cm
10,50 € 4,60 €

Zadnji kos!

Bambusova rezalna deska od znamke Timelife ponuja možnost rezanja različnih vrst hrane na različnih površinah. Ena stran iz bambusa je namenjena za rezanje sadja in zelenjave, druga stran iz polipropilena pa olajša rezanje klobas in sira.

TimeLife rezalna deska z 2 različnima površinama, 25x16 cm
7,77 € 4 €

Rezalna plošča Timelife ponuja možnost rezanja različnih vrst hrane na različnih površinah. Ena stran iz bambusa je namenjena za rezanje sadja in zelenjave, druga stran iz polipropilena pa olajša rezanje klobas in sira.

Banquet Brillante deska za rezanje Bamboo, 30 × 20 × 1,5 cm
4,28 € 3,70 €

Zadnji kos!

Kuhinjska rezalna deska BRILLANTE Bamboo od znamke Banquet bo postala praktična pomočnica v vsaki kuhinji. Ima zanko za obešanje, ki vam omogoča obešanje rezalne plošče, tako da ne bo zasedla prostora nikjer. Izdelana je iz visoko kakovostnega in trdnega materiala, iz bambusa.

Banquet Brillante lesena deska za rezanje, 34 × 24 cm
10,18 € 8,90 €

Zadnji kos!

Lesena rezalna deska Brillante, od znamke Banquet, je odlična pomočnica za vsako kuhinjo. Na njej lahko režete vse vrste hrane in zaradi utor na ročaju, vam sok ne bo več kapljal iz deske.

TimeLife deska za rezanje, 45 cm
14,50 €

Praktična deska za rezanje meri 45 cm in prihaja iz blagovne znamke TimeLife ter je izdelana iz lesa. Plošča ima praktičen ročaj in dodelan predel za lažje obešanje.

Banquet Brillante lesena deska za rezanje, 38 × 28 cm
11,75 € 10,60 €

Lesena pravokotna oblika deske za rezanje Brillante od znamke Banquet je odličen pomočnik za rezanju hrane v vsaki kuhinji. Utori na robu zagotavljajo, da sok hrane ne odteka iz rezalne deske.

Banquet posoda za maslo s pokrovom BRILLANTE
23,35 € 21,40 €

Servirna miza z odprtino, BRILLANTE, dimenzij 30,3 × 22,5 × 14 cm. Narejena je iz visoko kakovostnega gumijastega lesa. Akrilni pokrov z lesenim gumbom za enostavno prileganje.

Banquet deska za rezanje BRILLANTE, 33 cm
5,83 € 4,80 €

Bambus deska za rezanje BRILLANTE iz blagovne znamke Banquet lahko kuhinjo uporabite za rezanje mesa in zelenjave ter druge hrane. Priročna odprtina v kotu omogoča vzmetenje. Ni priporočljivo pomivati v pomivalnem stroju.