TimeLife rezalna deska z 2 različnima površinama, 37x23 cm
10,50 € 4,60 €

Zadnji kos!

Bambusova rezalna deska od znamke Timelife ponuja možnost rezanja različnih vrst hrane na različnih površinah. Ena stran iz bambusa je namenjena za rezanje sadja in zelenjave, druga stran iz polipropilena pa olajša rezanje klobas in sira.

TimeLife rezalna deska z 2 različnima površinama, 25x16 cm
7,77 € 4 €

Rezalna plošča Timelife ponuja možnost rezanja različnih vrst hrane na različnih površinah. Ena stran iz bambusa je namenjena za rezanje sadja in zelenjave, druga stran iz polipropilena pa olajša rezanje klobas in sira.

Zassenhaus 2 kuhinjski deski za rezanje
12,40 € 11,40 €

Zadnji kos!

2 lični kuhinjski deski sta izdelani iz visokokvalitetnega bambusa, omogočata pa nam veliko svobode pri kuhi, saj lahko eno uporabimo za rezanje zelenjave in sadja, drugo pa za rezanje mesa.

Tefal Fresh Kitchen 4 velike podlage za rezanje
9,70 €

Sveže in pisane rezalne kuhinjske podloge z edinstvenim dizajnom za sadje in zelenjavo. Fresh Kitchen štiri velike ploščice za rezanje od visokokakovostne blagovne znamke
Tefal.

Banquet deska za rezanje BRILLANTE Bamboo, 35 x 25 x 3 cm, mozaik
17,50 € 16,10 €

Bambusova masivna rezalna plošča BRILLANTE Bamboo, dimenzij 35 × 25 × 3 cm. S prekrasno naravno strukturo mozaika iz lesa, ne samo, da bo postal vaš praktičen pomočnik pri kuhanju, temveč tudi praktično dopolnilo v njej – izgledal bo dovršeno na vašem kuhinjskem pultu.

Portoss lesena salamoreznica
43,20 €

Zadnji kos!

Lesena salamoreznica je čudovit in nepogrešljiv pripomoček v vaši kuhinji za pripravo kuharskih mojstrovin.

TimeLife deska za rezanje kruha z nožem, iz bambusa
9,05 € 8,90 €

Deska iz bambusa, blagovne znamke TimeLife, je sestavljena iz dveh delov: trde plošče in rezalne mreže. Nož je namenjen za enostavno rezanje kruha. Praktični prostor za držanje noža na rezalni deski.

Fackelmann deska 40x26 cm
18,45 € 11,50 €

Rezalna deska z dimenzijami 40 × 26 cm je izdelana iz akacijevega lesa in predstavlja priročen kuhinjski pripomoček.

Banquet Brillante deska za rezanje Bamboo, 30 × 20 × 1,5 cm
4,28 € 3,70 €

Zadnji kos!

Kuhinjska rezalna deska BRILLANTE Bamboo od znamke Banquet bo postala praktična pomočnica v vsaki kuhinji. Ima zanko za obešanje, ki vam omogoča obešanje rezalne plošče, tako da ne bo zasedla prostora nikjer. Izdelana je iz visoko kakovostnega in trdnega materiala, iz bambusa.

Kela Rezalna deska MINA, bukev, komplet 3 kos
8,60 € 7,80 €

Garnitura za rezanje iz bukovega lesa podjetja Kela. Prednost bukve je predvsem visoka odpornost in trdota, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo rezalnih desk. Primerna za rezanje različnih vrst hrane. Obenem lahko služi tudi kot pladenj za serviranje.

Banquet Brillante lesena deska za rezanje, 34 × 24 cm
10,18 € 8,90 €

Zadnji kos!

Lesena rezalna deska Brillante, od znamke Banquet, je odlična pomočnica za vsako kuhinjo. Na njej lahko režete vse vrste hrane in zaradi utor na ročaju, vam sok ne bo več kapljal iz deske.

Kela Rezalna deska KATANA, bambus, 28 × 20 cm
5,40 € 5 €

Vzdržna bambusova lesa rezalna plošča Kela. Prednost bambusa ni le trajnost, temveč tudi največja trdota in dolga življenjska doba. Omogoča enostavno rezanje vseh vrst hrane. Katana 28 × 20 × 1,2 cm je izjemno pralna in odporna deska.