Deška obutev

Velikost EUR: 18.5

  • Velikost EUR
    18.5
    ×
baBice fantovski copati s sidri, 18,5, modri
3x

baBice fantovski copati s sidrom

18,90 €

Super copati za male mornarje. Copati v modri barvi z rdečimi sidri bodo ustrezale vašemu malčku. Copati so izdelani iz mehkega usnja in so zelo enostavni za uporabo.

Dostava Mimovrste
baBice fantovski copati z jelenom, 18,5, modri
5x

baBice fantovski copati z jelenom

21,90 €
19,49 €

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom jelena, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Dostava Mimovrste
baBice otroški copati z monstero, 18,5, temno zeleni
3x

baBice otroški copati z monstero

21,90 €
19,49 €
Novo

Mehki copati iz naravnega usnja z monstero so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje. Noga se v copatu ne poti, čeprav jih lahko vaš otrok nosi bos. Copati so protizdrsni in enostavni za vzdrževanje. Vsakemu otroku bo všeč ljubki dizajn.

Dostava Mimovrste
baBice otroški copati BA 235, 18/19, rumeni
2x

baBice otroški copati BA 235

18,90 €

Udobni otroški copati iz blagovne znamke Babice, s prikupnim motivom zasnove s čebelico.

Dostava Mimovrste
baBice otroški copati BA-223, 18/19, črni
3x

baBice otroški copati BA-223

18,90 €

Copati za otroke so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. BA-223 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

Dostava Mimovrste
baBice fantovski copati BA 092, 18/19, rdeči

baBice fantovski copatki BA 092

18,90 €

Udobni fantovski copati iz blagovne znamke Babice, z izvirnim nogometnim motivom za odlične športnike.

Dostava Mimovrste
baBice dekliški copati z oblačkom, 18,5, modri
4x

baBice dekliški copati z oblačkom

18,90 €

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom oblačka, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Več informacij
Dostava Mimovrste
baBice fantovski copati z vlakom, 18,5, temno modri
4x

baBice fantovski copati z vlakom

18,90 €

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom vlaka, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Več informacij
Dostava Mimovrste
baBice otroški copati EM-013, 18/19, sivi
5x

baBice otroški copati EM-013

21,90 €

Copati za otroke so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. EM-013 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

Več informacij
Dostava Mimovrste
baBice otroški copati s Krtkom, svetlo modri, 18,5
4x

baBice otroški copati s Krtkom, svetlo modri

21,90 €

Mehki copatki iz naravnega usnja s Krtkom in rožicami so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Več informacij
Dostava Mimovrste
baBice otroški copati s Krtkom, temno modri, 18,5
3x

baBice otroški copati s Krtkom, temno modri

21,90 €

Mehki copatki iz naravnega usnja s Krtkom in barvico so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Več informacij
Dostava Mimovrste