Deška obutev

Material: najlon

  • Material
    najlon
    ×
Ren But fantovski čevlji, z vezalko, črno-rjavi, 29-30, črni
17x

Ren But fantovski čevlji, z vezalko, črno-rjavi

19,99 €
Zadnji kos!

Otroški čevlji so izolirane s pravo ovčjo volno z neprepustnim spodnjim delom, ki vsebuje srebrove ione proti plesni. Ren Toda otroški krplje s črno-rjavo vezalko imajo zgornji sloj nepremočljivega najlona. Zgornji rob ima praktično vrvico.

Dostava Mimovrste
Geox fantovski teniski ALBEN J949ED_01422_C4327, 41, temno modri

Geox fantovske teniske Alben J949ED_01422_C4327

77 €
Zadnji kos!

Fantovske teniske, od blagovne znamke Geox, s klasičnimi vezalkami in dodelano zasnovo do gležnja za večjo svobodo gibanja. Zgornji del mešanice poliestra, najlona in usnja. Vzdržen gumijast podplat z dihalno funkcijo za celodnevno obrabo. Okrasni stranski odsek.

Dostava Mimovrste
-44%
Stonz otroški nepremočljivi copati Print, 18, črn - Odprta embalaža

Stonz otroški nepremočljivi copati Print, 18, črn - Odprta embalaža

37,99 €
21,10 €
Odprta embalaža

Stonz copati so zasnovani tako, da izolirajo dojenčkova stopala in jih kasneje zaščitijo v prvih korakih. Čevlje/copate lahko otroci nosijo poleti in spomladi v slabem vremenu, po dodajanju izolacijske blazinice (lahko jo kupite posebej) so odlični tudi za zimo. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Dostava Mimovrste
Stonz otroški nepremočljivi copati Print, 18, črn
1x

Stonz otroški nepremočljivi copati Print

37,99 €

Stonz copati so zasnovani tako, da izolirajo dojenčkova stopala in jih kasneje zaščitijo v prvih korakih. Čevlje/copate lahko otroci nosijo poleti in spomladi v slabem vremenu, po dodajanju izolacijske blazinice (lahko jo kupite posebej) so odlični tudi za zimo.

Dostava Mimovrste
KEEN fantovski škornji Howser II MID C black iris/bluebird, 25,5, temno modri

KEEN fantovski škornji Howser II MID C black iris/bluebird

69 €

Fantovski škornji HOWSER II MID C black iris/bluebird z najlonskim zgornjim delom, ki so zelo lahki. Oblika konice se razteza v segment barefoot. Čevlji so namenjeni popotnikom ali pa za vsakodnevno uporabo. Kupec bo nenazadnje cenil njihovo majhno težo, ekološki način obdelave, njihovo udobje in toplotno udobje. Podplat ne pušča sledi in zagotavlja odličen oprijem. Elastični klin zagotavlja udobno obutev in zagotavlja zadostno oporo pri hoji.

Dostava Mimovrste
Leomil fantovski zimski škornji CA002657, 31, modri
5x

Leomil fantovski zimski škornji CA002657

29,99 €

Vsak pravi ljubitelj risanke Cars bo ob pogledu na fantovske škornje blagovne znamke Leomil poskočil od veselja. Elegantni škornji s potiskom Cars je enostavno obuti zahvaljujoč ježkom.

Dostava Mimovrste
Leomil fantovski zimski škornji PW005808, 30/31, modri
3x

Leomil fantovski zimski škornji PW005808

20,49 €

Vsak pravi ljubitelj pravljice Tlapkova patrulja bo po obleki fantovskih snežakov blagovne znamke Leomil v očeh zasijal veselo. Elegantne škornje, ki so jimajo potisk junakov Chase in Marshall iz zgodbe Paw Patrol, katere je enostavno obuti.

Dostava Mimovrste