Ledger ledger-denarnica za kriptovalute Nano S, USB - Odprta embalaža

Znamka: Ledger Naša številka: 1312507

Odprta embalaža

Ledger ledger-denarnica za kriptovalute Nano S, USB - Odprta embalaža

Ledger predstavlja varno in zanesljivo denarnico za Bitcoin in druge kriptovalute Wallet Nano S, ki deluje s pomočjo USB vmesnika. Celoten opis

57.5

57,50 € vključno z DDV Redna cena: 119,95 €, Prihranite 62,45 € (52 %)

Naša številka: 1312507

Uporabljen artikel

Artikel je bil vrnjen s strani kupca. Bil je uporabljen in ima lahko nekoliko poškodovano embalažo. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok.

Predstavitev

Opis artikla

Večina bank je svoje poslovanje že prenesla na svetovni splet, v svetu kripto valut pa ste vi svoja lastna banka. Bitcoine in druge kriptovalute, ki si jih lastite imate shranjene na privatnem ključu, ki pa je lahko v veliki nevarnosti v kolikor je vaš računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo.

Zahvaljujoč Ledger denarnici pa so vaši ključi zaščiteni pred vsemi oblikami napadov. S pomočjo te denarnice lahko vaše kriptovalute uporabljate povsod, tudi na javnih ali ogroženih računalnikih.

western-digital

OPOZORILO:

Artikel je varnostno-kriptografska naprava. Zaradi narave artikla zanj lahko zagotavljamo vse lastnosti, ki jih ponuja, le v primeru, da ga potrošnik prejme originalno zapakiranega, zato si na podlagi 43.b člena ZVPot v primeru vračila tega artikla pridržujemo pravico do uveljavljanja zmanjšanja vrednosti do 80%.

Tehnične podrobnosti:

  • Vmesnik: USB
  • Procesor: Certificiran mikro-procesor

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta naprave denarnica za kriptovalute