Woodwick Sveča Trilogy , Jesenska letina, 453,6 g

Woodwick Sveča Trilogy , Jesenska letina, 453,6 g

Številka: 100022770010
Partnerska prodaja
Jesenska letina, 453,6 g – razkošno dišeča svečka Trilogija v stekleni ovalni vazi z lesenim pokrovom WoodWick
Celoten opis
29,18 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

11.5. - 12.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100022770010

Predstavitev

Čisti sadni vonj jabolka , hruške in breskve z nežnimi cvetnimi toni vijolice in jasmin . Nebeško lepa aroma zrele robide , cimeta in vanilije . Okusna mešanica okusov sveže bučne masle in ogrevanja začimb .
Prefinjena sveča Trilogija v kozarcu dekorativna vaza narejena iz ročno pihanega prozornega stekla, okrašena z masivnim lesenim pokrovom z gumo po obodu, ki preprečuje, da bi vonj izhlapel. Leseni pokrov služi kot podstavek pod svečo, ko gori, in ščiti površino pohištva.
Nova patentirana inovacija 100% naravnega lesenega stena omogoča hitrejše sproščanje vonja in boljše gorenje . Edinstven lesen klet zagotavlja učinek resnično škripajočega ognja v kaminu in dodaten sevalni plamen.
Sestavljen je iz mešanice vonjev in barv , ki se ujemajo . Vsaka barvna plast vsebuje drugačen vonj , in ko sveča gori, se zgornja plast postopoma topi v plast pod njo, kar ustvari novo b> edinstven vonj.
Sveča je v ZDA ročno izdelana z voski visoke kakovosti , kjer je soja pomembna sestavina. vosek. Izgoreva do 50% dlje kot parafin, izdelan je iz trajnostno trajnostnih virov in je biorazgradljiv .
Zahvaljujoč uporabljenemu vosku in naravnemu lesu stenju , sveče WoodWick gorijo brez težav in imajo enega od najdaljših čas gorenja.
Privoščite si najbolj izbran vonj, ki ne bo izginil sčasoma!
Ta neustavljiva sveča WoodWick ponuja do 50 ur pravega užitka od vonja.
Teža : 453,6 g.
Dimenzije celotnega pakiranega izdelka izdelka: širina: 189mm, višina: 117mm, dolžina: 88mm
Teža celotnega izdelka: 1.37 Kg