Woodwick Dišeča vaza za sveče, velik beli čaj in Jasmine 609,5 g

Znamka: Woodwick Naša številka: 100037234058

Partnerska prodaja

Woodwick Dišeča vaza za sveče, velik beli čaj in Jasmine 609,5 g

V dišeči sveči White Tea & Jasmine skriva čisti beli čaj in ščepec jasmina z vonjem rdeče cedre in vrtnice. To je skrivnostno zadovoljstvo za vsa čutila. Celoten opis

31.6

31,60 € Vključno z DDV

Naša številka: 100037234058

Predstavitev

Opis artikla

V dišeči sveči White Tea & Jasmine skriva čisti beli čaj in ščepec jasmina z vonjem rdeče cedre in vrtnice. To je skrivnostno zadovoljstvo za vsa čutila. Ta sveča s tipičnim lesenim pokrovom bo odišavila vaš dom in ga napolnila z mehkim zvokom prasketajočega stenja, ki bo podpiral vzdušje udobja in prijetnosti. Ker je dom tam, kjer se požar razbije. Stenj je izdelan iz naravnega lesa.

Patentirana oblika Pluswick ®Innova vanje lesenim stenjem ustvarja pomirja zvok prasketanje ognja. Edinstvena križna oblika tega lesenega stenja omogoča do 5-krat hitrejše raztapljanje ribnika z voskom kot klasični bombažni stenj. Zato soba hitro prodre v prijeten vonj. Ta patentirani stenj zagotavlja lepo in čisto gorenje brez saj na steklu. Mehko zasliši prasketanje ognja. Lesen pokrov služi kot podstavek pod svečo, ko gori, s čimer zaščiti površino pohištva.

Značilnosti:

  • vonj belega čaja, jasmina, cedre in vrtnice,
  • do 60 ur gorenja,
  • zvok pokanja pri gorenju,
  • čisto gorenje,
  • leseni stenj,
  • ročno pihana steklena oblikovalna vaza,
  • pokrov služi kot podstavek.
Kako uporabljati:

Uporabite svečko po navodilih.

Naš nasvet:

Svečo vedno raztopite do roba, pustite, da gori 3–4 ure. Če sveča kadi, je stenj predolg. Idealna dolžina je 0,7 cm. Če je stenj daljši, upihnite svečo, pustite, da se ohladi in odlomite zažgane robove, tako da ostanek ne pade v vosek.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta sveča