Woodwick Dišeča vaza za sveče Večer Onyx 275 g

Woodwick Dišeča vaza za sveče Večer Onyx 275 g

Številka: 100019924052
Partnerska prodaja
Sveča z vonjem po jasminu, črni orhideji in sandalovini je skrivnostna poslastica za vsa čutila. Siva sveča z notranjim pikantnim vonjem. Ta sveča z značilnim lesenim pokrovom bo dišala po vašem domu in ga napolnila z mehkim zvokom prasketajočega stena, ki bo podpiral vzdušje udobja in prijetnosti. Celoten opis
24 €
Vključno z DDV
15,80 €
-34%
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

19.9. - 20.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100019924052

Predstavitev

Sveča z vonjem po jasminu, črni orhideji in sandalovini je skrivnostna poslastica za vsa čutila. Siva sveča z notranjim pikantnim vonjem. Ta sveča z značilnim lesenim pokrovom bo dišala po vašem domu in ga napolnila z mehkim zvokom prasketajočega stena, ki bo podpiral vzdušje udobja in prijetnosti. Ker je dom tam, kjer se ogenj razbije. Stenj je narejen iz naravnega lesa.

Patentirana oblika lesenega stena Pluswick ® Innovation ustvarja pomirjujoč zvok prasketajočega ognja. Edinstvena križna oblika tega lesenega stena omogoča do 5-krat hitrejše raztapljanje voščenega ribnika kot klasični bombažni stenj. Zato sobo hitro prežema s prijetnim vonjem. Ta patentirani stenj zagotavlja lepo in čisto izgorevanje brez saje na steklu. Daje mehak zvok prasketajočega ognja. Leseni pokrov služi kot podlaga pod svečo, ko gori, s čimer ščiti površino pohištva.

Značilnosti:

  • Očarajte vas z vonjem jasmina, orhideje in sandalovine,
  • do 60 ur gorenja,
  • zvok pokanja pri gorenju,
  • čisto gorenje,
  • leseni stenj,
  • ročno pihana steklena oblikovalna vaza,
  • pokrov služi kot podstavek.
Kako uporabljati:

Uporabite svečko po navodilih.

Naš nasvet:

Svečo vedno raztopite do roba, pustite, da gori 3–4 ure. Če sveča kadi, je stenj predolg. Idealna dolžina je 0,7 cm. Če je stenj daljši, svečo izpustite, pustite, da se ohladi in odlomite opečene robove, da ostanki ne padejo v vosek.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.