Woodwick Dišeča vaza za sveče Hemp & Ivy 85 g

Znamka: Woodwick Naša številka: 100019924172

Partnerska prodaja

Woodwick Dišeča vaza za sveče Hemp & Ivy 85 g

Dišeča vaza za sveče Hemp & Ivy – to je vonj plezajočega bršljana, ki se združuje z aroma žajbljem, bogatimi zemeljskimi toni pačulija, konopljinimi semeni in močnimi praškasti toni mahu. Čas gorenja je 20 ur. Celoten opis

10.8

12,30 € Vključno z DDV
10,80 €

Naša številka: 100019924172

Predstavitev

Opis artikla

Dišeča vaza za sveče Hemp & Ivy – to je vonj plezajočega bršljana, ki se združuje z aroma žajbljem, bogatimi zemeljskimi toni pačulija, konopljinimi semeni in močnimi praškasti toni mahu. Čas gorenja je 20 ur.

Ta sveča z značilnim lesenim pokrovom bo dišala po vašem domu in ga napolnila z mehkim zvokom prasketajočega stena, ki bo podpiral vzdušje udobja in prijetnosti. Ker je dom tam, kjer se ogenj razbije. Stenj je narejen iz naravnega lesa.

Patentirana oblika lesenega stena Pluswick ® Innovation ustvarja pomirjujoč zvok prasketajočega ognja. Edinstvena križna oblika tega lesenega stena omogoča do 5-krat hitrejše raztapljanje voščenega ribnika kot klasični bombažni stenj. Zato sobo hitro prežema s prijetnim vonjem. Ta patentirani stenj zagotavlja lepo in čisto izgorevanje brez saje na steklu. Daje mehak zvok prasketajočega ognja. Leseni pokrov služi kot podlaga pod svečo, ko gori, s čimer ščiti površino pohištva.

Značilnosti:

  • dišeča vaza za sveče,
  • do 20 ur gorenja,
  • zvok pokanja pri gorenju,
  • čisto gorenje,
  • leseni stenj,
  • ročno pihana steklena oblikovalna vaza,
  • pokrov služi kot podstavek.
Kako uporabljati: Uporabite svečko po navodilih. Naš nasvet:

Svečo vedno raztopite do roba, pustite, da gori 3–4 ure. Če sveča kadi, je stenj predolg. Idealna dolžina je 0,7 cm. Če je stenj daljši, svečo izpustite, pustite, da se ohladi in odlomite opečene robove, da ostanki ne padejo v vosek.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta sveča