GIARDINI Ozadje HORIZON iz kolekcije GREAT DANDY

Znamka: GIARDINI Naša številka: 100036306213

Partnerska prodaja

GIARDINI Ozadje HORIZON iz kolekcije GREAT DANDY

Ozadja HORIZON iz kolekcije GREAT DANDY se s svojo preprostostjo in eleganco prilegajo vsem notranjostim. Izbirate lahko med veliko izbiro barv. Širina je 135 cm, cena je na meter. Celoten opis

190.9

190,90 € Vključno z DDV

Naša številka: 100036306213

Predstavitev

Opis artikla

Giardini Wallcoverings je profesionalni proizvajalec tekstilnih tapet, izdelanih v Italiji. Italijansko podjetje ima širok izbor redkih tkanin in naravnih vlaken. Ustvarja inovativne izdelke z očarljivim pogledom na tekstil in njihova najsodobnejša tehnologija se nenehno razvija v notranji opremi in modni industriji.

Priprava:

Površina mora biti čista, suha, gladka, brez prahu, umazanije in masti, ki bi lahko motila celoten postopek nanašanja ozadij. Pustite, da se nov omet temeljito posuši. Pobarvane stene sperite z raztopino lizola. Nekatere stenske barve so lahko občutljive na lepilo za tapete, zato je treba na takih stenah preizkusiti, kako bo barva reagirala z lepilom. Če se barva začne luščiti, je treba steno pritrditi z oljno barvo.

Sam postopek:

Priporočamo nanos lepila neposredno na površino stene v skladu z navodili proizvajalca. Dobro je uporabiti lepilo po meri, ki je primerno za netkane tapete. V večini primerov ni treba vlažiti stene, izjeme so le v zelo vročem vremenu. Na steno, prekrito z lepilom, nanesite zvitek ozadja in z gladilko ali mehkim valjčkom odstranite mehurčke. NE najlon ali lesen valj. Lepilo NIKOLI ne sme priti na sprednjo stran ozadja, bilo bi uničeno. Vsa lepila tvorijo madeže. Zgornji in spodnji del prekrivajte z zelo ostrim nožem, da preprečite nepravilno poškodovanje ozadja.

Zaključek: Če ne želite, da bi bili spoji med ozadji vidni, najprej pobarvajte steno z barvo v podobnem odtenku.
< To blago je narejeno po naročilu, zato zanj velja pogodba o delu. V skladu z veljavnimi pogoji poslovanja ga v navedenem roku 14 dni od nakupa izdelka ni mogoče vrniti brez obrazložitve. Pri naročilu blaga zahtevamo 100% polog.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%