GIARDINI Ozadje AMETHISTA iz kolekcije ZENITH

GIARDINI Ozadje AMETHISTA iz kolekcije ZENITH

Številka: 100036306115
Partnerska prodaja
Kolekcija ZENITH se vrača v starodavni svet in njegove nešteto barv in dekorjev. Na voljo je v 8 barvnih različicah. Širina je 140 cm, cena je na meter. Celoten opis
190,90 €

Naroči pri partnerju

7.6. - 10.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100036306115

Predstavitev

Giardini Wallcoverings je profesionalni proizvajalec tekstilnih tapet, izdelanih v Italiji. Italijansko podjetje ima širok izbor redkih tkanin in naravnih vlaken. Ustvarja inovativne izdelke z očarljivim pogledom na tekstil in njihova najsodobnejša tehnologija se nenehno razvija v notranji opremi in modni industriji.

Priprava:

Površina mora biti čista, suha, gladka, brez prahu, umazanije in masti, ki bi lahko motila celoten postopek nanašanja ozadij. Pustite, da se nov omet temeljito posuši. Pobarvane stene sperite z raztopino lizola. Nekatere stenske barve so lahko občutljive na lepilo za tapete, zato je treba na takih stenah preizkusiti, kako bo barva reagirala z lepilom. Če se barva začne luščiti, je treba steno pritrditi z oljno barvo.

Sam postopek:

Priporočamo nanos lepila neposredno na površino stene v skladu z navodili proizvajalca. Dobro je uporabiti lepilo po meri, ki je primerno za netkane tapete. V večini primerov ni treba vlažiti stene, izjeme so le v zelo vročem vremenu. Na steno, prekrito z lepilom, nanesite zvitek ozadja in z gladilko ali mehkim valjčkom odstranite mehurčke. NE najlon ali lesen valj. Lepilo NIKOLI ne sme priti na sprednjo stran ozadja, bilo bi uničeno. Vsa lepila tvorijo madeže. Zgornji in spodnji del prekrivajte z zelo ostrim nožem, da preprečite nepravilno poškodovanje ozadja.

Zaključek: Če ne želite, da bi bili spoji med ozadji vidni, najprej pobarvajte steno z barvo v podobnem odtenku.
< To blago je narejeno po naročilu, zato zanj velja pogodba o delu. V skladu z veljavnimi pogoji poslovanja ga v navedenem roku 14 dni od nakupa izdelka ni mogoče vrniti brez obrazložitve. Pri naročilu blaga zahtevamo 100% polog.