Crearreda stenska dekorativna nalepka, divja trta
12,08 €

7,40 €

Zadnji kos!

Za vse, ki bi radi poslikane stene, a sami niste dovolj spretni s čopičem, so stenske dekorativne nalepke idealna rešitev. Na stenah vas lahko razveseljuje listje divje trte.


Walplus stenska nalepka, Živali na vlaku
26,05 €

7,85 €

Novo

Vesela nalepka v obliki barvnega vlaka Walplus čudovito okrasi sobo vsakega otroka. Lahko jo nalepite na steno ali na druge gladke površine, kot je pohištvo ali ogledalo. Lahko se jo enostavno odstrani, ne da bi pri tem poškodoval površino, in se jo namesti na drugo mesto.


Walplus stenska nalepka, Cvetje in ptice
48,58 €

13,76 €

Novo

Vesele barvne nalepka Walplus čudovito okrasijo sobo vsakega otroka. Lahko jih nalepite na steno ali na druge gladke površine, kot je pohištvo ali ogledalo. Lahko jih enostavno odstranite, ne da bi pri tem poškodovali površino, in jih namestite na drugo mesto.


Walplus stenska nalepka, Zemljevid sveta
40,67 €

11,79 €

Novo

Svetovni otroški zemljevid je razdeljen na posamezne barvne nalepke, ki odlično dekorirajo otroško sobo. Poleg tega jih je mogoče enostavno odstraniti, ne da bi pri tem poškodovali površino in jih lahko nalepite na drugo mesto.


Walplus stenska nalepka, Drevo z opico
48,58 €

13,76 €

Novo

Barvna nalepka v obliki drevesa lahko služi tudi kot meter za merjenje telesne višine. Barvne okvirje pa lahko prilepite, da dobite izvirno dekoracijo.


Walplus stenska nalepka, Sijoče vile
37,15 €

11 €

Novo

Fosforne nalepke, ki svetijo v temi, bodo navdušile vsako majhno princesko. Izdelane so iz neškodljivega ekološkega materiala, ki ga je mogoče enostavno odstraniti, ne da bi pri tem poškodovali površino. Nalepke pa lahko ponovno nalepite na drugo površino.


Walplus stenska nalepka, Koala
19,33 €

5,88 €

Novo

Čudovita stenska nalepka Walplus je odlična dekoracija za otroško sobo. Lahko jih prilepite ne samo na steno, temveč tudi na druge gladke površine, kot je pohištvo ali ogledalo. Lahko se jih enostavno odstrani, ne da bi pri tem poškodoval površino, in jih namestiti na drugo mesto.


Walplus stenska nalepka, Puzzle
26,05 €

7,85 €

Novo

Črna stenska nalepka Walplus z motivom puzzel je odlična izbira za okrasitev vsake otroške sobe. Lahko jo nalepite na steno ali na druge gladke površine, kot je pohištvo ali ogledalo. Lahko jo enostavno odstranite, ne da bi pri tem poškodovali površino, in jo namestite na drugo mesto.