KISS Naravne lažne trepalnice Natura l Lashes 1 par (Varianta Gorgeous)

KISS Naravne lažne trepalnice Natura l Lashes 1 par (Varianta Gorgeous)

Številka: 100031214059
Partnerska prodaja
Natura l Lashes so lahke trepalnice, ki zagotavljajo prijetno in udobno prileganje. So enostavni za uporabo in za ponovno uporabo. . Celoten opis
4,40 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 2 artikla

18.5. - 19.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100031214059

Predstavitev

Natura l Lashes so lahke trepalnice, ki zagotavljajo prijetno in udobno prileganje. So enostavni za uporabo in za ponovno uporabo.

Značilnosti:

  • lažne trepalnice,
  • z naravnim učinkom,
  • za udobno prileganje,
  • enostaven za nanašanje,
  • jih je mogoče ponovno uporabiti.
Kako uporabljati: 1. Lažne trepalnice položite na svojo naravno trepalnico. Preverite, kako se prilega in po potrebi obrezujte. 2. Nanesite lepilo na trak za trepalnice. Počakajte 30 sekund, da se lepilo veže. 3. Ko se lepilo začne lepiti, pritrdite lažne trepalnice na vaše naravne trepalnice. Trepalnice držite skupaj in pustite, da se lepilo popolnoma posuši. Pakiranje: 1 par lažnih trepalnic in lepilo 1g neto teže Opozorilo: POMEMBNO DOSTITE DO OTROK. V primeru stika z očmi, temeljito sperite z veliko čiste vode. Če draženje oči ali pordelost ostaneta, se posvetujte z zdravnikom.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.