KISS Napašne trepalnice za največji volumen par True Volume 1 (Varianta Posh)

Znamka: KISS Naša številka: 100031214055

Partnerska prodaja

KISS Napašne trepalnice za največji volumen par True Volume 1 (Varianta Posh)

Lažne trepalnice za največji True Volume so 100% naravne lažne trepalnice s koničasto konico. Kdo bi uganil, da bi bilo lahko spreminjanje videza tako enostavno in hitro. Celoten opis

6.8

6,80 € Vključno z DDV

Naša številka: 100031214055

Predstavitev

Opis artikla

Lažne trepalnice za največji True Volume so 100% naravne lažne trepalnice s koničasto konico. Kdo bi uganil, da bi bilo lahko spreminjanje videza tako enostavno in hitro. Ne čakajte – pripravite se na lažne trepalnice in uživajte v njihovi spremembi, ki bo ustrezala vašemu vsakemu razpoloženju in vsakemu trenutku!

Značilnosti:

  • lažne trepalnice,
  • za največjo glasnost,
  • 100% naravno,
  • s koničnim koncem,
  • enostavno in hitro nanašanje.
Kako uporabljati: 1. Lažne trepalnice položite na svojo naravno trepalnico. Preverite, kako se prilega in po potrebi obrezujte. 2. Nanesite lepilo na trak za trepalnice. Počakajte 30 sekund, da se lepilo veže. 3. Ko se lepilo začne lepiti, pritrdite lažne trepalnice na vaše naravne trepalnice. Trepalnice držite skupaj in pustite, da se lepilo popolnoma posuši. Pakiranje: 1 par lažnih trepalnic in lepilo 1g neto teže Opozorilo: POMEMBNO DOSTITE DO OTROK. V primeru stika z očmi, temeljito sperite z veliko čiste vode. Če draženje oči ali pordelost ostaneta, se posvetujte z zdravnikom.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Varijante Posh