KISS Magnetni (Magnetic Eyeliner & Lash Kit) (Varianta 07 Charm)

KISS Magnetni (Magnetic Eyeliner & Lash Kit) (Varianta 07 Charm)

Številka: 100037159426
Partnerska prodaja
Uživajte v magnetnem pogledu – dobesedno. Magnetne trepalnice z revolucionarno tehnologijo zagotavljajo do 16 ur brezhibnega videza. Eyeliner vsebuje biotin in je odporen na mazanje. Aplikator ima fino konico in tako zagotavlja natančen in enostaven nanos. Celoten opis
17,30 €
Partner: Vivantis

Razprodano

Dostava na dom ni na voljo

Številka: 100037159426

Predstavitev

Uživajte v magnetnem pogledu – dobesedno. Magnetne trepalnice z revolucionarno tehnologijo zagotavljajo do 16 ur brezhibnega videza. Eyeliner vsebuje biotin in je odporen na mazanje. Aplikator ima fino konico in tako zagotavlja natančen in enostaven nanos. Magnetne trepalnice imajo 5 magnetov z dvojno močjo za natančno in varno uporabo ter udobno nošenje. Zagotavlja popoln videz vaših oči ves dan in noč.

Lastnosti:

  • 5 dvojnih magnetov za natančno uporabo,
  • traja do 16 ur,
  • vodoodporen,
  • za večkratno uporabo,
  • paket vsebuje eyeliner, ki vsebuje biotin,
  • hitra in enostavna uporaba.
Kako uporabljati:Pred uporabo eyelinerja pretresite in nato potegnite črto vzdolž linije trepalnic in počakajte, da se posuši. Za odstranitev nanesite bombažno palčko v odstranjevalec ličil na osnovi olja in nežno obrišite.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.