KISS Luksuzne lažne trepalnice Lash Couture 1 par (Varianta Midnight)

KISS Luksuzne lažne trepalnice Lash Couture 1 par (Varianta Midnight)

Številka: 100031219016
Partnerska prodaja
Lažne trepalnice za naraven videz Lash Couture – kdo bi uganil, da bi bilo lahko spreminjanje videza tako enostavno in hitro. Ne čakajte – pripravite se na lažne trepalnice in uživajte v njihovi spremembi, ki bo ustrezala vašemu vsakemu razpoloženju in vsakemu trenutku!. Celoten opis
9 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5 artikli

13.5. - 14.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100031219016

Predstavitev

Lažne trepalnice za naraven videz Lash Couture – kdo bi uganil, da bi bilo lahko spreminjanje videza tako enostavno in hitro. Ne čakajte – pripravite se na lažne trepalnice in uživajte v njihovi spremembi, ki bo ustrezala vašemu vsakemu razpoloženju in vsakemu trenutku! Nepremičnine:
  • ponarejene trepalnice,
  • trak brez vrvice,
  • naravno zoženi konci,
  • ekskluzivna kombinacija naravnega materiala,
  • različne dolžine, več spirale in več kotov,
  • enostavna aplikacija,
  • lepilo, ki je vključeno v paket.

Preizkusili ste: 100% preizkuševalcev priporoča

Rezultati testov Kako uporabljati: 1. Lažne trepalnice položite na svojo naravno trepalnico. Preverite, kako se prilega in po potrebi obrezujte. 2. Nanesite lepilo na trak za trepalnice. Počakajte 30 sekund, da se lepilo veže. 3. Ko se lepilo začne lepiti, pritrdite lažne trepalnice na vaše naravne trepalnice. Trepalnice držite skupaj in pustite, da se lepilo popolnoma posuši. Pakiranje: 1 par lažnih trepalnic in lepila z neto maso 1 g. Opozorilo: POMEMBNO DOSTITE DO OTROK. V primeru stika z očmi, temeljito sperite z veliko čiste vode. Če draženje oči ali pordelost ostaneta, se posvetujte z zdravnikom.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.