KISS Lažne trepalnice za naravni videz Looks So Natura l 1 par (Varianta Shy)

Znamka: KISS Naša številka: 100031219022

Partnerska prodaja

KISS Lažne trepalnice za naravni videz Looks So Natura l 1 par (Varianta Shy)

Lažne trepalnice za naraven videz izgledajo Looks So Natura l Kdo bi uganil, da bi bilo lahko spreminjanje videza tako enostavno in hitro. Ne čakajte – pripravite se na lažne trepalnice in uživajte v njihovi spremembi, ki bo ustrezala vašemu vsakemu razpoloženju in vsakemu trenutku!. Celoten opis

6.7

6,70 € Vključno z DDV

Naša številka: 100031219022

Predstavitev

Opis artikla

Lažne trepalnice za naraven videz izgledajo Looks So Natura l Kdo bi uganil, da bi bilo lahko spreminjanje videza tako enostavno in hitro. Ne čakajte – pripravite se na lažne trepalnice in uživajte v njihovi spremembi, ki bo ustrezala vašemu vsakemu razpoloženju in vsakemu trenutku!

Značilnosti:

  • lažne trepalnice,
  • za naraven videz,
  • lahkotnost perja,
  • koničen konec,
  • sintetična vlakna,
  • enostaven nanos.
Kako uporabljati: 1. Lažne trepalnice položite na svojo naravno trepalnico. Preverite, kako se prilega in po potrebi obrezujte. 2. Nanesite lepilo na trak za trepalnice. Počakajte 30 sekund, da se lepilo veže. 3. Ko se lepilo začne lepiti, pritrdite lažne trepalnice na vaše naravne trepalnice. Trepalnice držite skupaj in pustite, da se lepilo popolnoma posuši. Pakiranje: 1 par lažnih trepalnic in lepilo 1g neto teže Opozorilo: POMEMBNO DOSTITE DO OTROK. V primeru stika z očmi, temeljito sperite z veliko čiste vode. Če draženje oči ali pordelost ostaneta, se posvetujte z zdravnikom.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Varijante Shy