KISS Lažne trepalnice cvetijo z žarečim videzom Blooming Lash 1 par (Varianta Peony)

Znamka: KISS Naša številka: 100031219019

Partnerska prodaja

KISS Lažne trepalnice cvetijo z žarečim videzom Blooming Lash 1 par (Varianta Peony)

Blooming Lash s tehnologijo Multi-Angle prinaša algam popolnejšo prostornino. Dobro se meša z lastnimi trepalnicami – rezultat so debele trepalnice in zapeljiv videz! Kdo bi uganil, da bi bilo lahko spreminjanje videza tako enostavno in hitro. Celoten opis

8.3

8,30 € Vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 100031219019

Predstavitev

Opis artikla

Blooming Lash s tehnologijo Multi-Angle prinaša algam popolnejšo prostornino. Dobro se meša z lastnimi trepalnicami – rezultat so debele trepalnice in zapeljiv videz! Kdo bi uganil, da bi bilo lahko spreminjanje videza tako enostavno in hitro. Ne čakajte – pripravite se na lažne trepalnice in uživajte v njihovi spremembi, ki bo ustrezala vašemu vsakemu razpoloženju in vsakemu trenutku!

Značilnosti:

  • lažne alge,
  • količina dobave,
  • Enostavna aplikacija
  • lepilo vključeno.
Kako uporabljati: 1. Lažne trepalnice položite na svojo naravno trepalnico. Preverite, kako se prilega in po potrebi obrezujte. 2. Nanesite lepilo na trak za trepalnice. Počakajte 30 sekund, da se lepilo veže. 3. Ko se lepilo začne lepiti, pritrdite lažne trepalnice na vaše naravne trepalnice. Trepalnice držite skupaj in pustite, da se lepilo popolnoma posuši. Pakiranje: 1 par lažnih trepalnic in lepilo 1g neto teže Opozorilo: POMEMBNO DOSTITE DO OTROK. V primeru stika z očmi, temeljito sperite z veliko čiste vode. Če draženje oči ali pordelost ostaneta, se posvetujte z zdravnikom.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Varijante Peony