KISS Lažne trepalnice cvetijo z žarečim videzom Blooming Lash 1 par (Varianta Lily)

KISS Lažne trepalnice cvetijo z žarečim videzom Blooming Lash 1 par (Varianta Lily)

Številka: 100031219018
Partnerska prodaja
Blooming Lash s tehnologijo Multi-Angle prinaša algam popolnejšo prostornino. Dobro se meša z lastnimi trepalnicami – rezultat so debele trepalnice in zapeljiv videz! Kdo bi uganil, da bi bilo lahko spreminjanje videza tako enostavno in hitro. Celoten opis
8,80 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5 artikli

21.5. - 22.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100031219018

Predstavitev

Blooming Lash s tehnologijo Multi-Angle prinaša algam popolnejšo prostornino. Dobro se meša z lastnimi trepalnicami – rezultat so debele trepalnice in zapeljiv videz! Kdo bi uganil, da bi bilo lahko spreminjanje videza tako enostavno in hitro. Ne čakajte – pripravite se na lažne trepalnice in uživajte v njihovi spremembi, ki bo ustrezala vašemu vsakemu razpoloženju in vsakemu trenutku!

Značilnosti:

  • lažne alge,
  • količina dobave,
  • Enostavna aplikacija
  • lepilo vključeno.
Kako uporabljati: 1. Lažne trepalnice položite na svojo naravno trepalnico. Preverite, kako se prilega in po potrebi obrezujte. 2. Nanesite lepilo na trak za trepalnice. Počakajte 30 sekund, da se lepilo veže. 3. Ko se lepilo začne lepiti, pritrdite lažne trepalnice na vaše naravne trepalnice. Trepalnice držite skupaj in pustite, da se lepilo popolnoma posuši. Pakiranje: 1 par lažnih trepalnic in lepilo 1g neto teže Opozorilo: POMEMBNO DOSTITE DO OTROK. V primeru stika z očmi, temeljito sperite z veliko čiste vode. Če draženje oči ali pordelost ostaneta, se posvetujte z zdravnikom.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.