KISS Lažne trepalnice Blowout Lash 1 par (Varianta Pixie)

Znamka: KISS Naša številka: 100031219035

Partnerska prodaja

KISS Lažne trepalnice Blowout Lash 1 par (Varianta Pixie)

Blowout Lash ponuja mehak naraven volumen – za trepalnice, kot so izbuljene! Bujen in poln videz. Razigrana in bujna kate. Posebej modificiran za zagotavljanje najširše in najbolj privlačne površine. Bolj povzdignjeni fini slogi, ki so jih ustvarili strokovnjaki. Popolno in ženstveno: prava bomba!. Celoten opis

8.4

8,40 € Vključno z DDV

Naša številka: 100031219035

Predstavitev

Opis artikla

Blowout Lash ponuja mehak naraven volumen – za trepalnice, kot so izbuljene! Bujen in poln videz. Razigrana in bujna kate. Posebej modificiran za zagotavljanje najširše in najbolj privlačne površine. Bolj povzdignjeni fini slogi, ki so jih ustvarili strokovnjaki. Popolno in ženstveno: prava bomba!

Značilnosti:

  • lažne trepalnice,
  • za trepalnice kot izpihnjene,
  • za lep naravni volumen,
  • enostaven nanos.
Kako uporabljati: 1. Lažne trepalnice položite na svojo naravno trepalnico. Preverite, kako se prilega in po potrebi obrezujte. 2. Nanesite lepilo na trak za trepalnice. Počakajte 30 sekund, da se lepilo veže. 3. Ko se lepilo začne lepiti, pritrdite lažne trepalnice na vaše naravne trepalnice. Trepalnice držite skupaj in pustite, da se lepilo popolnoma posuši. Pakiranje: 1 par lažnih trepalnic in lepilo 1g neto teže Opozorilo: POMEMBNO DOSTITE DO OTROK. V primeru stika z očmi, temeljito sperite z veliko čiste vode. Če draženje oči ali pordelost ostaneta, se posvetujte z zdravnikom.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Varijante Pixie