KISS Haute Couture trepalnice 5 parov (Varianta Fancy)

Znamka: KISS Naša številka: 100031214062

Partnerska prodaja

KISS Haute Couture trepalnice 5 parov (Varianta Fancy)

Elegantna embalaža je za mlajše potrošnike zelo naravnana na različne trende. Te trepalnice prihajajo s posebej razvitim aplikatorjem za trepalnice, ki olajša postopek nanašanja. . Celoten opis

15.8

15,80 € Vključno z DDV

Naša številka: 100031214062

Predstavitev

Opis artikla

Elegantna embalaža je za mlajše potrošnike zelo naravnana na različne trende. Te trepalnice prihajajo s posebej razvitim aplikatorjem za trepalnice, ki olajša postopek nanašanja.

Značilnosti:

  • trepalnice trendi,
  • pakirano z aplikatorjem,
  • enostaven za nanašanje,
  • udoben in udoben za nošenje.
Kako uporabljati: 1. Lažne trepalnice položite na svojo naravno trepalnico. Preverite, kako se prilega in po potrebi obrezujte. 2. Nanesite lepilo na trak za trepalnice. Počakajte 30 sekund, da se lepilo veže. 3. Ko se lepilo začne lepiti, pritrdite lažne trepalnice na vaše naravne trepalnice. Trepalnice držite skupaj in pustite, da se lepilo popolnoma posuši. Pakiranje: 5 parov lažnih trepalnic in lepila z neto težo 1g Opozorilo: POMEMBNO DOSTITE DO OTROK. V primeru stika z očmi, temeljito sperite z veliko čiste vode. Če draženje oči ali pordelost ostaneta, se posvetujte z zdravnikom.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Varijante Fancy