KISS (All-In-One Kit For Lash Beginners) trepalnic Lash 101 (All-In-One Kit For Lash Beginners)

Znamka: KISS Naša številka: 100031214053

Partnerska prodaja

KISS (All-In-One Kit For Lash Beginners) trepalnic Lash 101 (All-In-One Kit For Lash Beginners)

Komplet All-In-One za začetnike trepalnic je najbolj popoln uvodni set za prve trepalnice. Set vsebuje vse potrebne komponente za nanos trepalnic. Preprosta navodila po korakih – tudi začetnik se lahko igrivo spoprijema s tem kompletom!. Celoten opis

9.6

9,60 € Vključno z DDV

Naša številka: 100031214053

Predstavitev

Opis artikla

Komplet All-In-One za začetnike trepalnic je najbolj popoln uvodni set za prve trepalnice. Set vsebuje vse potrebne komponente za nanos trepalnic. Preprosta navodila po korakih – tudi začetnik se lahko igrivo spoprijema s tem kompletom! Kako uporabljati: 1. Ugotovite, kakšna velikost je popolna za vaše oči. Postavite rob merilnika, kjer se začne šarenica, in določite njegovo velikost.
2. Prilagodite rez trepalnic. Obrežite jih na označenem mestu.
3. Nanesite lepilo. Na celotni niz nanesite lepilo KISS .
4. Palica. S pomočjo aplikatorja Easy-Angle pritisnite linijo trepalnic na linijo trepalnic.
Rešitev: Začnite na zunanjem kotu očesa in počasi olupite vrvico. Odstranite odvečno lepilo z odstranjevalcem ličil. Pakiranje: 1 par trepalnic, merilec, škarje, aplikator, ogledalo in lepilo neto teža 1 g. Opozorilo: POMEMBNO DOSTITE DO OTROK. V primeru stika z očmi temeljito sperite z veliko čiste vode. Če draženje ne mine, poiščite zdravnika.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%