Dekliška obutev

Velikost EUR: 31.5

  • Velikost EUR
    31.5
    ×
Coqui dekliški sandali Little Frogg, 31,5, roza
7x

Coqui dekliški sandali Little Frogg

10,23 €
Zadnji kos!

Čudoviti sandali Little Frog so kot narejeni za majhne otroke. Oblika zagotavlja varnost in udobje za cel dan. V vročih poletnih dneh so idealna obutev za v vodo. Čevlji so zelo enostavni, lahki za nošenje in so primerni za celodnevno nošenje tudi kot copati.

Dostava Mimovrste
Zetpol Wodnik 02 S dekliški škornji, roza, 31/32

Zetpol Wodnik 02 S dekliški škornji

15,40 €

Čudoviti dekliški čevlji Wodnik 02 S znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, jim nobena luža ne bo več problem, saj imajo škornji hitro zavezovanje na zgornjem delu. Škornji so idealni za sprehode ali v vrtec in šolo.

Dostava Mimovrste
Ren But dekliški škornji 492 Amarant Kropki, 31/32, roza
2x

Ren But dekliški škornji 492 Amarant Kropki

12,90 €
Novo

Dekliški čevlji iz znamke Ren But so opremljeni s prijetno tkaninsko podlogo, zahvaljujoč kateri so čevlji prijetni za nošenje. Imajo praktičen zgornji rob z vrvico in debel podplat z vzorcem, primeren za vsak teren. Roza škornji z belimi polkami očarajo vsako predstavo.

Dostava Mimovrste
Ren But dekliški škornji 492 Brokat, 31/32, črni
11x

Ren But dekliški škornji 492 Brokat, črni

9,90 €

Dekliški čevlji iz znamke Ren But so opremljeni s prijetno tkaninsko podlogo, zahvaljujoč kateri so čevlji prijetni za nošenje. Imajo praktičen zgornji rob z vrvico in debel podplat z vzorcem, primeren za vsak teren. Bleščeči črni škornji bodo očarali vsako predstavo.

Dostava Mimovrste
Zetpol dekliški škornji szuwarek 31, 31/ 32, večbarvni
2x

Zetpol dekliški škornji szuwarek 31

13,70 €

Dekliški škornji Zetpol szuwarek 31 so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, noben bazen več ne bo problem. Mavrična zasnova bo zagotovo všeč vašim dekletom. Škornji so idealni za sprehode v vrtec ali šolo.

Dostava Mimovrste
Zetpol dekliški škornji szuwarek 32, 31/32, roza
1x

Zetpol dekliški škornji szuwarek 32

13,70 €

Čudoviti dekliški čevlji szuwarek 32 iz Zetpola so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, noben bazen več ne bo problem. Vašim dekletom bo zagotovo všeč cvetlični dizajn. Škornji so idealni za sprehode v vrtec ali šolo.

Dostava Mimovrste