Primigi dekliški gležnjarji, 27, modri

Primigi dekliški gležnjarji, 27, modri

Številka: 1373460005
Udobni jesenski čevlji v prijetnem modro-rožnem dizajnu zagotavljajo maksimalno udobje na vsakem koraku. Čevlji so narejeni iz naravnega usnja, imajo čipkasto zaponko in velcro trak in so opremljeni z membrano Gore-tex®. Celoten opis

70 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 1373460005

Predstavitev

Material:

 • Zgornji del: tekstil
 • Notranjost: GORE-TEX®:
 • Podplat: poliuretan

GORE-TEX®:

 • priznana blagovna znamka, najbolj znana v zvezi z vodoodpornimi tkaninami.
 • Gore-Tex je sestavljen iz ozke porozne membrane, ki je laminirana med drugimi tkaninami, najpogosteje med najlonom in poliestrom.
 • Membrana ima okoli 1,4 milijarde por na kvadratni centimeter, najnovejši modeli pa jih imajo še več.
 • Zaradi tega je neprepustna za tekočo vodo, istočasno pa omogoča prehod hlapov.
 • Te pore so približno 20 000-krat manjše od kapljice vode (te kapljice ne prehajajo skozi površinsko napetost) in 700-krat večje od molekule hlapov, kateri lahko pore zlahka preidejo.

Za obdelavo materiala upoštevajte navodila proizvajalca obutve. Ta postopek ne vpliva na funkcionalne lastnosti GORE-TEX® membrane.

 • Izredna toplotna izolacija
 • Odlična sposobnost absorbiranja udarcev med hojo
 • Popolnoma preprosto za vzdrževanje

Primigi Sistem

Površinska obdelava - podloga brez kroma Površinska obdelava - podloga brez kroma

Vsi čevlji Primigi uporabljajo podlogo "Chromo VI free", kar pomeni, da je podloga popolnoma brez kroma, zaradi česar je notranjost čevlja naravnejša in varnejša.

Brez dodatkov niklja Brez dodatkov niklja

Vsi čevlji Primigi se uporabljajo popolnoma brez niklja, saj tako zagotovijo bolj varno in naravno obutev.

Zadnji sistem dušenja Zadnji sistem dušenja

To je sistem, zasnovan za zaščito na terenu. V podplatu, ob vznožju pete, je ustvarjena "zračna komora", ki duši običajne mikro hranilne snovi, ki ponavadi spremljajo hojo.

Prilagodljiv podplat Prilagodljiv podplat

Fleksibilnost omogočajo natančno izračunane reže prečnih kanalov v podplatu, s čimer se zmanjša njegova debelina, in izjemno fini material, ki se uporablja za notranji podpornik na upogibni točki.

Izredno lahek vložek Izredno lahek vložek

Poseben vložek SKY EFFECT SYSTEM je narejen iz vrhunskih materialov in je zavit v mehko usnje, ki omogoča naraven stik s stopalom.

Izjemno lahka obutev Izjemno lahka obutev

Obutev Primigi je oblikovana na podlagi izredno previdnega izbora lahkih materialov, izbranih za zagotovitev največje svobode med gibanjem ter med vsakodnevnimi dejavnostmi.

Preprosti čevlji Preprosti čevlji

Čevlji Primigi so zasnovani in izdelani posebej za otroško nogo in so izdelani tako, da najbolje ustrezajo njeni obliki. Zasnova čevlja omogoča najboljše prilagajanje čevlja z nogo, zato bo hoja z njimi enostavna in udobna.