Najdeno: 81

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Postershop okrasna tabla Warning! Genius at Work
7,99 €

5,50 €

Zadnji kos!

Če boste tablo z napisom „Warning! Genius at work“ obesili na vaša vrata, boste jasno sporočili, kdo se nahaja za njimi. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 20×10 cm.


Postershop pločevinasta posoda za zapiralom Strong Coffee
10,99 €

7,20 €

Zadnji kos!

Pločevinasta posoda v retro dizajnu je opremljena z zapiralom, s pomočjo katerega dobro tesni. Uporabna bo tudi v vaši kuhinji kot posoda za kavo, sladkor ali druge malenkosti.


TimeLife škatlica za shranjevanje hladilnik 25 cm, modra
10,15 €

8,80 €

Zadnji kos!

Škatlica za shranjevanje v obliki starega hladilnika je izdelana iz kakovostne pločevine, njena najdaljša stran meri 25 cm. Opremljena je s pokrovom3D-tiskom, ki ščiti shranjeno vsebino pred prahom in drugo umazanijo.


TimeLife škatlica za shranjevanje hladilnik 25 cm, rožnata
10,15 €

8,80 €

Zadnji kos!

Kovinska dizajnerska posoda v obliki starega hladilnika je izdelana iz kakovostne pločevine, njena najdaljša stran meri 25 cm. Opremljena je s pokrovom3D-tiskom, ki ščiti shranjeno vsebino pred prahom in drugo umazanijo.


TimeLife škatlica za shranjevanje hladilnik 25 cm, rumena
10,15 €

8,80 €

Zadnji kos!

Rumena kovinska škatlica v obliki starega hladilnika je idealen pripomoček za shranjevanje vaših drobnarij. Izdelana je iz kakovostne pločevine in njena najdaljša stran meri 25 cm. Opremljena je s pokrovom3D-tiskom, ki ščiti shranjeno vsebino pred prahom in drugo umazanijo.


Postershop pločevinasta tabla Beware of the Dog
7,99 €

5,50 €

Zabavna pločevinasta tabla „Beware of the Dog“, obešena na vratih vašega doma, jasno napove, kdo vas čaka pri vstopu. Dimenzije table znašajo 20×15 cm.


Postershop pločevinasta posoda Wonder Cookies
10,99 €

7,50 €

Nizka posoda pravokotne oblike je Izdelana iz pločevine in je opremljena s pokrovom, ki vsebino ščiti pred prahom in drugo umazanijo. Idealna je za shranjevanje vaših drobnarij ali kot praktično darilo.


HIMAXX električni vžigalnik Spark Black USB
21,40 €

Razkošen barvit vžigalnik v črni kovinski obliki je na voljo v čudoviti darilni škatlici. V vžigalnik vam ni potrebno dodajati nobenih snovi, samo priključite ga na USB polnilnik in je pripravljen na uporabo.


HIMAXX električni vžigalnik Spark Gold USB
21,62 €
20,80 €

Darilni set z luksuznim vžigalnikom v zlatem dizajnu bo zagotovo prišel prav vsem uporabnikom. Vžigalnik se enostavno napolni preko USB kabla. Tako se izognemo neprijetnemu stiku z vnetljivimi snovmi.


HIMAXX električni vžigalnik Spark Rainbow USB
21,60 €

Razkošen barvit vžigalnik v kovinski obliki je na voljo v čudoviti darilni škatlici. V vžigalnik vam ni potrebno dodajati nobenih snovi, samo priključite ga na USB polnilnik in je pripravljen na uporabo.


Postershop kovinska doza Good Morning, XL
10,98 €

7,80 €

Retro kovinska škatla z napisom Good Morning, je kot nalašč za shranjevanje vaših najljubši žit. Kovinsko škatlico lahko uporabite tudi v druge namene. Vanjo lahko shranite vse majhne predmete ali hrano.


Postershop kovinska doza za hrambo kave Coffee Firts, L
9,80 €

7,50 €

Posoda za hrambo kave v retro videzu je idealna za shranjevanje vaše najljubše kave v zrnu. Kovinsko škatlico lahko uporabite tudi v druge namene. Vanjo lahko shranite vse majhne predmete ali hrano.


Postershop kovinski znak Beware/Pazljivo, 20x30 cm
10,98 €

7,90 €

Zabavna tablica z opozorilo, da imate v hiši nevarnega mucka, ki se prilega na vsaka vrata. Vsi, ki bodo prišli na obisk, bodo izjemno pazljivi. Dimenzije znaka so 20×30 cm.


Postershop okrasna tabla Don't Panic We Have Wi-Fi
7,99 €

5,50 €

Okrasna tabla z zabavnim napisom izvirno obvešča o dostopnem Wi-Fi v vaši kavarni ali restavraciji. Izdelana je iz pločevine, njene dimenzije so 20×10 cm.


Postershop okrasna tabla VIP Exclusive
7,99 €

5,50 €

Črna okrasna tabla bo s svojim napisom VIP Exclusive jasno sporočila, komu je mesto namenjeno. Izdelana je iz pločevine in je opremljena s štirimi luknjicami za napeljavo vrvice in obešanje. Dimenzije table znašajo 20×10 cm.


Postershop plakat Coca-Cola steklenice
15,13 €
14,40 €

Plakat Coca-Coca steklenice je iz kovine. Dekorativni plakat meri 25×50 cm. Prikazuje razvoj steklenice Coca-Cole od leta 1899.


Postershop pločevinasta posoda z zapiralom Coca-Cola
10,99 €

7,30 €

Črna pločevinasta posoda z motivom Coca Cole se zapira s pomočjo zapirala, s čimer posodo dobro zatesni. Idealna je za shranjevanje drobnih predmetov ali živil, kot so testenine, kosmiči ali sladkor.


Postershop pločevinasta tabla Beatles Abbey Road
10,99 €

7,90 €

Okrasna tabla z motivom glasbenega albuma Abbey Road legendarne skupine Beatles bo osrečila vse privržence te skupine. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 30×20 cm.


Postershop pločevinasta tabla Hotel Mama
7,99 €

5,50 €

Zabavna okrasna tabla Hotel Mama sporoča, kdo doma skrbi za vas. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 20×15 cm. S pomočjo štirih izvrtanih luknjic jo lahko brez težav obesite.


Postershop pločevinasta tabla Locally Grown Vegetables
16,80 €

12,10 €

Pločevinasta tabla z motivom zelenjave bo primerna okrasitev za vašo kuhinjo. Njene dimenzije so 40×30 cm in zahvaljujoč štirim odprtinam v vogalih table jo lahko enostavno obesite kjerkoli.


Postershop pločevinasta tabla Warning! Genius at Work
16,80 €

12,10 €

Če boste tablo z napisom „Warning! Genius at work“ obesili na vaša vrata, boste jasno sporočili, kdo se nahaja za njimi. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 30×40 cm.


Postershop pločevinasta tabla When Nothing Goes Right Go Left
7,99 €

5,50 €

When Nothing Goes Right Go Left sporoča okrasna tabla, izdelana iz *pločevine, ki bo zagotovo našla svoje mesto v vašem domu. Njene dimenzije so **20×15 cm in jo lahko s pomočjo štirih luknjic enostavno obesite.


Postershop pozdravni znak Welcome
7,04 €

5,50 €

Šaljiv viseč kovinski znak, ki pozdravi vaše goste še preden pridejo do vas, je primeren za vsakršna vrata. Dimenzije znaka so 20×10 cm.


Postershop set magnetov BMW 3
7,99 €

5,40 €

Set 9 kosov magnetkov z motivi BMW je shranjen v darilni škatlici in se tako ponuja kot idealno darilo za vse ljubitelje te avtomobilske znamke. Uporabni pa so tudi v gospodinjstvu, na primer na hladilniku za pritrjevanje nakupovalnega listka.


Postershop termometer Coca-Cola
11,99 €

7,90 €

Pločevinast termometer z motivom Coca-Cole ugotovi temperaturo v notranjih prostorih in zunaj. Visok je 28 cm in širok 6,5 cm.


Postershop Termometer Harley-Davidson
10,12 €

7,90 €

Retro kovinski termometer za notranjo in zunanjo uporabo Harley-Davidson. Termometer je visok 28 cm in širok 6,5 cm.


TimeLife pločevinasta škatla 27 cm, fotoaparat
10,15 €

8,20 €

Črna pločevinasta škatla v obliki starega fotoaparata je odlična za shranjevanje vseh vaših manjših predmetov. Pokrov je natisnjen v 3D-dimenzijah in ščiti shranjeno vsebino pred prahom in drugo umazanijo.


TimeLife pločevinasta škatla 27 cm, tablica
10,15 €

8,50 €

Črna pločevinasta škatla v obliki tablice je odlična za shranjevanje vseh vaših manjših predmetov. Pokrov je natisnjen v 3D-dimenzijah in ščiti shranjeno vsebino pred prahom in drugo umazanijo.


Postershop plastična škatla za shranjevanje Vespa
9,62 €

7,50 €

Plastična škatla za shranjevanje Vespa je eleganten dodatek za vsak dom in garažo. Izdelana je iz kakovostne plastike pod blagovno znamko Postershop. Na sprednji strani je opremljena z logotipom Vespa in z majhnimi ilustracijami na straneh. Primerna je za shranjevanje različnih majhnih predmetov.