Postershop termometer Coca-Cola
11,99 € 8,22 €

Zadnji kos!

Pločevinast termometer z motivom Coca-Cole ugotovi temperaturo v notranjih prostorih in zunaj. Visok je 28 cm in širok 6,5 cm.

Postershop Kovinska tabla Coffee
9,96 € 8,75 €

Zadnji kos!

Kovinska tabla dimenzij 20×30 cm bo najbolj izstopala v kuhinji ali jedilnici, v bližini vašega priljubljenega aparata za kavo. Njen obrabljen videz iz nje dela moden notranji dodatek.

Postershop set magnetov BMW 3
7,99 € 5,71 €

Zadnji kos!

Set 9 kosov magnetkov z motivi BMW je shranjen v darilni škatlici in se tako ponuja kot idealno darilo za vse ljubitelje te avtomobilske znamke. Uporabni pa so tudi v gospodinjstvu, na primer na hladilniku za pritrjevanje nakupovalnega listka.

InnovaGoods digitalen elektronski hranilnik
15,90 € 14,98 €

Digitalen elektronski hranilnik je praktičen in sodoben, saj vam sam meri, koliko denarja ste vanj dali. Tako lahko ves čas spremljate vsoto privarčevanega denarja.

Postershop kovinska doza s pokrovom Coffee
9,40 € 7,71 €

Kovinska posoda s pokrovom za hrambo kave v retro videzu je idealna za shranjevanje vaše najljubše kave v zrnu. Kovinsko škatlico lahko uporabite tudi v druge namene. Vanjo lahko shranite vse majhne predmete ali hrano.

Postershop kovinska doza za hrambo kave Coffee Firts, L
9,80 € 7,96 €

Posoda za hrambo kave v retro videzu je idealna za shranjevanje vaše najljubše kave v zrnu. Kovinsko škatlico lahko uporabite tudi v druge namene. Vanjo lahko shranite vse majhne predmete ali hrano.

Postershop plastična škatla za shranjevanje Vespa
9,62 € 7,94 €

Plastična škatla za shranjevanje Vespa je eleganten dodatek za vsak dom in garažo. Izdelana je iz kakovostne plastike pod blagovno znamko Postershop. Na sprednji strani je opremljena z logotipom Vespa in z majhnimi ilustracijami na straneh. Primerna je za shranjevanje različnih majhnih predmetov.

Postershop pločevinasta posoda z zapiralom Coca-Cola
10,99 € 7,71 €

Črna pločevinasta posoda z motivom Coca Cole se zapira s pomočjo zapirala, s čimer posodo dobro zatesni. Idealna je za shranjevanje drobnih predmetov ali živil, kot so testenine, kosmiči ali sladkor.

Postershop pločevinasta posoda Wonder Cookies
10,99 € 7,94 €

Nizka posoda pravokotne oblike je Izdelana iz pločevine in je opremljena s pokrovom, ki vsebino ščiti pred prahom in drugo umazanijo. Idealna je za shranjevanje vaših drobnarij ali kot praktično darilo.

Postershop Hranilnik Volkswagen
5,82 € 4,92 €

Kovinski hranilnik že s svojim motivom poziva k varčevanju za nova popravila in izboljšave za vašega ljubljenčka na štirih kolesih. Hranilnik ima odstranljiv pokrov, zato ga lahko kadarkoli izpraznite, ne da bi ga pri tem uničili.

Postershop kovinski znak Beware/Pazljivo, 20x30 cm
10,98 € 8,36 €

Zabavna tablica z opozorilo, da imate v hiši nevarnega mucka, ki se prilega na vsaka vrata. Vsi, ki bodo prišli na obisk, bodo izjemno pazljivi. Dimenzije znaka so 20 × 30 cm.

Postershop okrasna tabla VIP Exclusive
7,99 € 5,82 €

Črna okrasna tabla bo s svojim napisom VIP Exclusive jasno sporočila, komu je mesto namenjeno. Izdelana je iz pločevine in je opremljena s štirimi luknjicami za napeljavo vrvice in obešanje. Dimenzije table znašajo 20 × 10 cm.

Postershop okrasna tabla Warning! Genius at Work
7,99 € 5,82 €

Če boste tablo z napisom „Warning! Genius at work“ obesili na vaša vrata, boste jasno sporočili, kdo se nahaja za njimi. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 20 × 10 cm.

Postershop plastična tablica z napisom: Best Cheeseburger in Town
10,79 € 7,92 €

Čudovita dekoracija za zid je izdelana iz kakovostne plastike s trakom, ki ustvari plastično površino. Tabla ima 4 odprtine, ki služijo za enostavno pritrditev table na zid. Postershop plastična tablica z napisom: Best Cheeseburger in Town bo prikupen dodatek za vsako stanovanje. Dodajte pridih Amerike v svoj dom-

Postershop plastična tablica z napisom: Mercedes-Benz 300 SL
10,79 € 8,54 €

Čudovita dekoracija za zid je izdelana iz kakovostne plastike s trakom, ki ustvari plastično površino. Tabla ima 4 odprtine, ki služijo za enostavno pritrditev table na zid. Postershop plastična tablica z napisom: Mercedes-Benz 300 SL je odlična dekoracija za ljubitelje avtomobilov.

Postershop pločevinasta tabla Beatles Abbey Road
10,99 € 8,36 €

Okrasna tabla z motivom glasbenega albuma Abbey Road legendarne skupine Beatles bo osrečila vse privržence te skupine. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 30 × 20 cm.

Postershop pločevinasta tabla Hotel Mama
7,99 € 5,82 €

Zabavna okrasna tabla Hotel Mama sporoča, kdo doma skrbi za vas. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 20 × 15 cm. S pomočjo štirih izvrtanih luknjic jo lahko brez težav obesite.

Postershop pločevinasta tabla Warning! Genius at Work
16,80 € 12,78 €

Če boste tablo z napisom „Warning! Genius at work“ obesili na vaša vrata, boste jasno sporočili, kdo se nahaja za njimi. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 30 × 40 cm.

Postershop pozdravni znak Welcome
7,04 € 5,82 €

Šaljiv viseč kovinski znak, ki pozdravi vaše goste še preden pridejo do vas, je primeren za vsakršna vrata. Dimenzije znaka so 20 × 10 cm.

Postershop Termometer - Route 66 (Bike Map)
10,80 € 8,54 €

Originalni retro termometer z lestvico Celzija ali Fahrenheit je izdelan iz kakovostne pločevine. Ima 2 odprtine, ki služijo za enostavno pritrditev termometra na zid. Postershop Termometer – Route 66 (Bike Map) je primeren za notranje, kot tudi zunanje prostore.

Postershop plastična tablica z napisom: Bicycle (Freedom Machine)
10,77 € 8,45 €

Če ste ljubitelj nostalgije, vas bo navdušil pogled na plastično tablico Bicycle (Freedom Machine), ki ne navdušuje le s svojo barvno zasnovo, ampak tudi s kakovostjo materiala in oblikovanjem. Dimenzije plastične tablice blagovne znamke Postershop so 30×20 cm.

TimeLife Dekorativna omarica za pivske navdušence, 35 cm
10,06 €

Dekorativna omara bo zagotovo zadovoljila vsakega ljubitelja piva. Zgornja odprtina za enostaven prenos piva. Stekleni pokrov vam omogoča pregled iz vseh kotov. Omarica je primerna za obešanje na steno. Idealno kot darilo za rojstni dan!