TimeLife škatlica za shranjevanje hladilnik 25 cm, modra
10,15 €

9 €

Zadnji kos!

Škatlica za shranjevanje v obliki starega hladilnika je izdelana iz kakovostne pločevine, njena najdaljša stran meri 25 cm. Opremljena je s pokrovom3D-tiskom, ki ščiti shranjeno vsebino pred prahom in drugo umazanijo.


TimeLife škatlica za shranjevanje hladilnik 25 cm, rožnata
10,15 €

9 €

Zadnji kos!

Kovinska dizajnerska posoda v obliki starega hladilnika je izdelana iz kakovostne pločevine, njena najdaljša stran meri 25 cm. Opremljena je s pokrovom3D-tiskom, ki ščiti shranjeno vsebino pred prahom in drugo umazanijo.


TimeLife škatlica za shranjevanje hladilnik 25 cm, rumena
10,15 €

9 €

Zadnji kos!

Rumena kovinska škatlica v obliki starega hladilnika je idealen pripomoček za shranjevanje vaših drobnarij. Izdelana je iz kakovostne pločevine in njena najdaljša stran meri 25 cm. Opremljena je s pokrovom3D-tiskom, ki ščiti shranjeno vsebino pred prahom in drugo umazanijo.


HIMAXX električni vžigalnik Spark Gold USB
21,62 €
20,60 €

Darilni set z luksuznim vžigalnikom v zlatem dizajnu bo zagotovo prišel prav vsem uporabnikom. Vžigalnik se enostavno napolni preko USB kabla. Tako se izognemo neprijetnemu stiku z vnetljivimi snovmi.


HIMAXX električni vžigalnik Spark Rainbow USB
21,40 €

Razkošen barvit vžigalnik v kovinski obliki je na voljo v čudoviti darilni škatlici. V vžigalnik vam ni potrebno dodajati nobenih snovi, samo priključite ga na USB polnilnik in je pripravljen na uporabo.


Postershop kovinska doza Good Morning, XL
10,98 €

7,80 €

Retro kovinska škatla z napisom Good Morning, je kot nalašč za shranjevanje vaših najljubši žit. Kovinsko škatlico lahko uporabite tudi v druge namene. Vanjo lahko shranite vse majhne predmete ali hrano.


Postershop kovinska doza za hrambo kave Coffee Firts, L
9,80 €

7,40 €

Posoda za hrambo kave v retro videzu je idealna za shranjevanje vaše najljubše kave v zrnu. Kovinsko škatlico lahko uporabite tudi v druge namene. Vanjo lahko shranite vse majhne predmete ali hrano.


Postershop Kovinska tabla Coffee
9,96 €

7,80 €

Kovinska tabla dimenzij 20×30 cm bo najbolj izstopala v kuhinji ali jedilnici, v bližini vašega priljubljenega aparata za kavo. Njen obrabljen videz iz nje dela moden notranji dodatek.


Postershop okrasna tabla VIP Exclusive
7,99 €

5,50 €

Črna okrasna tabla bo s svojim napisom VIP Exclusive jasno sporočila, komu je mesto namenjeno. Izdelana je iz pločevine in je opremljena s štirimi luknjicami za napeljavo vrvice in obešanje. Dimenzije table znašajo 20 × 10 cm.


Postershop okrasna tabla Warning! Genius at Work
7,99 €

5,50 €

Če boste tablo z napisom „Warning! Genius at work“ obesili na vaša vrata, boste jasno sporočili, kdo se nahaja za njimi. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 20 × 10 cm.


Postershop plakat Coca-Cola steklenice
15,13 €

14,30 €

Plakat Coca-Coca steklenice je iz kovine. Dekorativni plakat meri 25 × 50 cm. Prikazuje razvoj steklenice Coca-Cole od leta 1899.


Postershop plastična tablica z napisom: Best Cheeseburger in Town
10,79 €

7,10 €

Čudovita dekoracija za zid je izdelana iz kakovostne plastike s trakom, ki ustvari plastično površino. Tabla ima 4 odprtine, ki služijo za enostavno pritrditev table na zid. Postershop plastična tablica z napisom: Best Cheeseburger in Town bo prikupen dodatek za vsako stanovanje. Dodajte pridih Amerike v svoj dom-


Postershop plastična tablica z napisom: Mercedes-Benz 300 SL
10,79 €

7,80 €

Čudovita dekoracija za zid je izdelana iz kakovostne plastike s trakom, ki ustvari plastično površino. Tabla ima 4 odprtine, ki služijo za enostavno pritrditev table na zid. Postershop plastična tablica z napisom: Mercedes-Benz 300 SL je odlična dekoracija za ljubitelje avtomobilov.


Postershop pločevinasta posoda Wonder Cookies
10,99 €

7,40 €

Nizka posoda pravokotne oblike je Izdelana iz pločevine in je opremljena s pokrovom, ki vsebino ščiti pred prahom in drugo umazanijo. Idealna je za shranjevanje vaših drobnarij ali kot praktično darilo.


Postershop pločevinasta tabla Beatles Abbey Road
10,99 €

7,80 €

Okrasna tabla z motivom glasbenega albuma Abbey Road legendarne skupine Beatles bo osrečila vse privržence te skupine. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 30 × 20 cm.


Postershop pločevinasta tabla Hotel Mama
7,99 €

5,50 €

Zabavna okrasna tabla Hotel Mama sporoča, kdo doma skrbi za vas. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 20 × 15 cm. S pomočjo štirih izvrtanih luknjic jo lahko brez težav obesite.


Postershop pločevinasta tabla Warning! Genius at Work
16,80 €

12 €

Če boste tablo z napisom „Warning! Genius at work“ obesili na vaša vrata, boste jasno sporočili, kdo se nahaja za njimi. Tabla je izdelana iz pločevine, njene dimenzije so 30 × 40 cm.


Postershop pozdravni znak Welcome
7,04 €

5,50 €

Šaljiv viseč kovinski znak, ki pozdravi vaše goste še preden pridejo do vas, je primeren za vsakršna vrata. Dimenzije znaka so 20 × 10 cm.


Postershop set magnetov BMW 3
7,99 €

5,40 €

Set 9 kosov magnetkov z motivi BMW je shranjen v darilni škatlici in se tako ponuja kot idealno darilo za vse ljubitelje te avtomobilske znamke. Uporabni pa so tudi v gospodinjstvu, na primer na hladilniku za pritrjevanje nakupovalnega listka.


Postershop Termometer - Route 66 (Bike Map)
10,80 €

8 €

Originalni retro termometer z lestvico Celzija ali Fahrenheit je izdelan iz kakovostne pločevine. Ima 2 odprtine, ki služijo za enostavno pritrditev termometra na zid. Postershop Termometer – Route 66 (Bike Map) je primeren za notranje, kot tudi zunanje prostore.


Postershop Hranilnik Volkswagen
5,82 €

4,60 €

Kovinski hranilnik že s svojim motivom poziva k varčevanju za nova popravila in izboljšave za vašega ljubljenčka na štirih kolesih. Hranilnik ima odstranljiv pokrov, zato ga lahko kadarkoli izpraznite, ne da bi ga pri tem uničili.


Postershop kovinski znak Beware/Pazljivo, 20x30 cm
10,98 €

7,80 €

Zabavna tablica z opozorilo, da imate v hiši nevarnega mucka, ki se prilega na vsaka vrata. Vsi, ki bodo prišli na obisk, bodo izjemno pazljivi. Dimenzije znaka so 20 × 30 cm.