Burberry London - EDP 50 ml

Znamka: Burberry Naša številka: 100022713481

Partnerska prodaja

Burberry London - EDP 50 ml

Prava britanska dišava. Dišava Burberry London slavi mesto London in njegov značilen občutek za slog. Dišava je bila ustvarjena za žensko, ki London pozna in ga ljubi z vsemi njegovimi ekscentričnostmi in protislovji. Steklenička za parfume je oblečena v motiv velike tradicionalne kocke. Celoten opis

23

23 € Vključno z DDV

Naša številka: 100022713481

Predstavitev

Opis artikla

Prava britanska dišava. Dišava Burberry London slavi mesto London in njegov značilen občutek za slog. Dišava je bila ustvarjena za žensko, ki London pozna in ga ljubi z vsemi njegovimi ekscentričnostmi in protislovji.

Steklenička za parfume je oblečena v motiv velike tradicionalne kocke. Škatla zrcali slog, nalepka iz tkanine pa ustvarja neposredno povezavo z londonsko modno kolekcijo. Tako dišava postane tudi modni dodatek.

Burberry London je eleganten cvetlični vonj. Ženske zgornje note vrtnice, koprive in mandarine prebujajo misel na angleški vrt v iskrivem spomladanskem jutru, svežina zraka pa je ponazorjena z vonjem mandarine. Nežni in čutni srednji toni Tiare, jasmina, peonije in klementin poudarjajo aromo sandalovine, mošusa in pačulija, ki ustvarjajo avro subtilnega zapeljevanja in dopolnjujejo  naravni čar ženske.


Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

Pozor

POZOR

  • H226: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi.
  • P102: Hraniti zunaj dosega otrok.
  • P210: Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano.
  • P211: Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta parfumska voda
Prostornina 50 ml
Kategorija parfuma Ženske
Zgornje note cvetlični
Srednja nota fantazijska