Pentax daljinsko prožilo O-RC1
29,54 € 26,23 €

Vodoodporno daljinsko prožilo Pentax O-RC1 je namenjeno za uporabo z digitalnimi fotoaparati Pentax, ki podpirajo Remote Control funkcijo. Deluje na razdalji do 5 metrov in omogoča proženje s 3 sekundno zakasnitvijo.

Bowens Daljinsko sprožilo Pulsar BW 5170
124,96 € 118,01 €

Pozabite na nezanesljive vrvice za sinhronizacijo ali ukaz – povežite se ponovno. Preprosto vstavite Radio Receiver Card v režo na zadnji strani enote Gemini in anteno v vtičnico na strani, in vaša bliskavica monolight lahko sprejema signale iz enote za Pulsar Radio Trigger nameščene na fotoaparatu. Kakovost Bowens.

Hähnel dodatek za brezžična prožila Captur Pro Modul in IR Modul
129,90 € 95,04 €

Dodatek za brezžična prožila Captur Pro Modul in IR Modul omogoča zajemanje kreativnih in čudovitih posnetkov. Odlikujejo ga vgrajeni senzor za zaznavanje premikanja, svetlobni senzor in zvočni senzor. Omogoča brezžično povezavo, deluje preko 2,4 GHz radijske frekvence in ponuja domet do 100 metrov.

Hähnel dodatek za daljinsko prožilo Captur Timer modul
59,90 € 39,56 €

Dodatek za daljinsko prožilo Hahnel Captur Timer modul vam ponuja nove možnosti oz. funkcije daljinskega prožila Captur. Idealen je za zajemanje s časovnim zamikom in za zajemanje posnetkov z daljšo izpostavljenostjo. Deluje preko 2,4 GHz radijske frekvence in ponuja domet do 100 metrov.

Hähnel prožilo Captur za Canon
79,90 € 55,41 €

Daljinsko prožilo Hahnel Captur je namenjeno proženju fotoaparatov ali bliskavice blagovne znamke Canon.

Hähnel prožilo Captur za Nikon
79,90 € 55,41 €

Daljinsko prožilo Hahnel Captur je namenjeno proženju fotoaparatov ali bliskavice blagovne znamke Nikon.

Hähnel prožilo Captur za Sony
97,47 € 55,41 €

Hahnel prožilo Captur za Sony. Radijsko (2.4 GHz) daljinsko prožilo združuje dva koristna izdelka v enem.

brezžično daljinsko sprožilo V5 Duo
79,90 €

Brezžično daljinsko sprožilo Cactus V5 je močno in zanesljivo sprožilo. V paketu prihajata dve enoti, vsaka od njiju pa je lahko hkrati oddajniki in sprejemnik. Opremljen je z Frequency Self-Tune funkcijo, ki sprožilo samodejno nastavi na zadnjo delujočo frekvenco.