Blaupunkt Blaupunkt cvrtnik na vroč zrak, 1500 W

Blaupunkt Blaupunkt cvrtnik na vroč zrak, 1500 W

Številka: 982085
Cvrtnik na vroč zrak znamke Blaupunkt s prostornino 4,0 litra in nastavljivo temperature med 150 in 200° C združuje številne funkcije v eni napravi, saj lahko z njim pražite, pečete na žaru, cvrete in segrevate hrano. Zaradi tega bo cvrtnik postal vaš nepogrešljiv pomočnik v kuhinji. Celoten opis
97,90 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 982085

Predstavitev

Blaupunkt AFD501 cvrtnik na vroč zrak

AFD501 večnamenski cvrtnik na vroč zrak vam pomaga pri pripravi enostavne, hitre in okusne hrane, ki je na zunanji strani hrustljava, znotraj pa mehka. Cvrtnik omogoča različne načine priprave hrane z zelo nizko porabo olja in bo tako postal nepogrešljiv pomočnik v kuhinji.

Do zdaj so se morali navdušenci nad ocvrto hrano soočiti s tveganjem, da bodo zaradi svojih prehrambnih navad tvegali zdravje. Odgovor ponuja cvrtnik na vroč zrak, s pomočjo katerega lahko pripravite okusne in hkrati zdravju prijazne obroke, brez potrebe po olju. Posebna prednost je tudi, da zaradi menjave vročega olja z zrakom, cvrtnik oddaja manj dima in neprijetnih vonjav, kot tradicionalne friteze.

Blaupunkt cvrtnik na vroč zrak

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

Cvrtnik uporablja inovativno tehnologijo, pri čemer se v notranjosti naprave ustvari vrtinec vročega zraka, ki zagotavlja enakomerno segrevanje hrane. Aluminijasta komora in košara sta, poleg prevleke iz Teflona, premazani tudi z DuPontovo prevleko, ki poskrbi, da se hrana ne sprijema. Čiščenje in vzdrževanje naprave bo zate enostavnejše kot kadarkoli prej.

Tehnične podrobnosti

Barva črna
Prostornina aluminijaste komore 4,0 l
Prostornina košare 2,5 l
Moč 1500 W
Napajanje 220 – 240 V
Nastavitev temperature 150 – 200° C
Časovnik 60 min
LED ekran DA
Teža 4,6 kg

Garancija: 2 leti