Netscroll Ročna črpalka za pretakanje goriva, olja in drugih tekočin, FuelSucker

Netscroll Ročna črpalka za pretakanje goriva, olja in drugih tekočin, FuelSucker

Številka: 100049593644
Partnerska prodaja
Ročna črpalka za pretakanje tekočin je izjemno uporaben pripomoček za vsak dom. S pomočjo črpalke lahko pretakamo različne tekočine, kot so bencin, olje, voda, pivo… Prav tako lahko pomaga pri izčrpavanju oz. menjavi vode v večjih akvarijih. Celoten opis
29,90 €
Vključno z DDV
18,90 €
-36%
Partner: Maneks Plus

Partnerska zaloga 5+ artikli

8.8. - 9.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100049593644

Predstavitev

UPORABEN PRIPOMOČEK ZA VSAK DOM

Ročna črpalka za pretakanje tekočin je izjemno uporaben pripomoček za vsak dom. S pomočjo črpalke lahko pretakamo različne tekočine, kot so bencin, olje, voda, pivo… Prav tako lahko pomaga pri izčrpavanju oz. menjavi vode v večjih akvarijih.

ENOSTAVNA UPORABA

Vgrajena črpalka omogoča pretakanje tekočine iz ene posode v drugo. Odličen pripomoček za večkratno uporabo.

ENOSTAVNA PRITRDITEV CEVI

Komplet vsebuje prilagodljivo in trpežno PVC prozorno cev, ki je odporna na korozijo in omogoča enostaven dostop do posod. Pritrditev cevi na črpalko se izvede s priloženimi cevnimi objemkami.

Pomembno: 1. pred uporabo razrežite priloženo cev na 2 dela. Dolžino cevi prilagodite vašim potrebam. 2. bodite pozorni na smer puščice na pumpi. Puščica mora biti vedno obrnjena v smer črpanja tekočine. Opozorilo: Črpalka ni primerna za slano vodo ali korozivne tekočine. Tekočina, ki jo poskušate izčrpati, mora biti višja od dotočnega vedra. Priključni konec mora biti znotraj tekočine, ne le na površini. Črpalka je primerna za vozila, ki nimajo zaščite proti kraji goriva.