Marvida Ogrevanje plišasti JEŽ welliebellies®

Marvida Ogrevanje plišasti JEŽ welliebellies®

Številka: 100046523473
Partnerska prodaja
Topel ježek je odličen prijatelj za vašega otroka. Plišano žival lahko enostavno operemo. Čudovito mehak, košat in še vedno nasmejan ježek bo idealen spremljevalec ne le za bolečino. Plišasta žival je velika približno 25 cm. Celoten opis
29 €
Vključno z DDV
26 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

27.10. - 29.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100046523473

Predstavitev

Topel ježek je odličen prijatelj za vašega otroka. Plišano žival lahko enostavno operemo. Čudovito mehak, košat in še vedno nasmejan ježek bo idealen spremljevalec ne le za bolečino. Plišasta žival je velika približno 25 cm.

Prijatelji iz najboljšega pliša se lahko stisnejo, lahko pa tudi pomirijo, potolažijo in lajšajo bolečine. Izžarevajo prijetno aromo evropskih zdravilnih zelišč: rožmarina in sivke, evkaliptusa in poprove mete.

Welliebellies® – tako so označeni z ljubeznijo ustvarjeni izdelki, ki so certificirani medicinski pripomočki. Enako raven kakovosti ponujajo le v lekarnah in specializiranih trgovinah z medicinskimi pripomočki. Izpolnjujejo varnost v skladu s standardom Oeko-Tex® 100 in varnostnimi standardi EU.

Plišaste igrače so oblikovane in iznajdljivo izdelane tako, da so popolnoma varne tudi za najmlajše otroke. Pri teh izdelkih ne boste našli šivov, ki bi se drgnili, potiskali ali gumbi, ki bi preprosto izhlapeli.

Navodila za uporabo toplega pliša: (pred segrevanjem odstranite vse papirnate nalepke)

Ogrevanje v mikrovalovni pečici: segrejte celo plišano žival ali samo vrečo za žito (če jo je mogoče odstraniti) pri 800 W 60 – 90 sekund, kot je opisano na nalepki izdelka. Pri segrevanju imejte izdelek pod nadzorom in nenehno preverjajte njegovo temperaturo, da preprečite škodo zaradi pregrevanja naravnega polnila (lahko gori).

Električno ogrevanje pečice: celotno plišasto žival ali samo vrečo za žito (če jo je mogoče odstraniti) položite na krožnik ali posodo in segrevajte pri največ 100 ° C 10–15 minut (funkcijo žara morate izklopiti!), Neprekinjeno preverjajte temperaturo izdelka, med ogrevanjem ne puščajte brez nadzora.

Hladen nanos: plišastega kolega ali samo blazino z zrnom (če jo lahko vzamete ven) dajte v plastično vrečko in pustite, da se ohladi v hladilniku. Služil bo tudi kot hladen obkladek.

Pred ogrevanjem je treba hišnega ljubljenčka ponovno ohladiti na sobno temperaturo!

Po segrevanju plišaste živali preverite temperaturo z dotikom, preden jo dajte na voljo otroku!

Med prvimi ogrevanji na površini živali nastane rahla tvorba rahle vlage. Ta pojav po več ogrevanjih popolnoma izgine.

Vse plišaste igrače za ogrevanje so preizkušene v skladu s standardi EU in zanje veljajo najvišji standardi kakovosti in varnosti – EN 71–1 / 2/3/9, CE.

DIN EN 71 – varnost igrač.

DIN EN 71–1 – mehanske in fizikalne lastnosti.

DIN EN 71–2 – vnetljivost.

DIN EN 71–3 – migracija določenih delcev.

DIN EN 71–9 – Organsko-kemijske zahteve za mazanje za boljši spanec.