Marvida Grelna plišasta igrača – RAKON

Marvida Grelna plišasta igrača – RAKON

Številka: 100045599410
Partnerska prodaja
Topel rakun je odličen prijatelj za vašega otroka. Plišano žival lahko enostavno operemo. Topli rakun je pravi razbojnik, taval bo z vsakim fantom in punčko. Plišasta žival je velika približno 33 cm. Celoten opis
24 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 5+ artikli

1.7. - 4.7. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja ŠTĚPAŘ s.r.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 100045599410

Predstavitev

Topel rakun je odličen prijatelj za vašega otroka. Plišano žival lahko enostavno operemo. Topli rakun je pravi razbojnik, taval bo z vsakim fantom in punčko. Plišasta žival je velika približno 33 cm.

Prijatelji iz najboljšega pliša se lahko stisnejo, lahko pa tudi pomirijo, potolažijo in lajšajo bolečine. Izžarevajo prijetno aromo evropskih zdravilnih zelišč: rožmarina in sivke, evkaliptusa in poprove mete.

Welliebellies® – tako so označeni z ljubeznijo ustvarjeni izdelki, ki so certificirani medicinski pripomočki. Enako raven kakovosti ponujajo le v lekarnah in specializiranih trgovinah z medicinskimi pripomočki. Izpolnjujejo varnost Oeko-Tex® Standard 100 in varnostne standarde EU.

Plišaste igrače so oblikovane in iznajdljivo izdelane tako, da so popolnoma varne tudi za najmlajše otroke. Pri teh izdelkih ne boste našli šivov, ki bi se drgnili, potiskali ali gumbi, ki bi preprosto izhlapeli.

Zunaj popolnoma mehka, znotraj pa dišeča!

S prijetnim vonjem za vaše zdravje.

Navodila za uporabo toplega pliša: (pred segrevanjem odstranite vse papirnate nalepke)

  • Ogrevanje v mikrovalovni pečici: segrejte celotno plišasto žival ali samo vrečo za žito (če jo je mogoče odstraniti) pri 800 W 60 – 90 sekund, kot je opisano na nalepki izdelka. Med ogrevanjem imejte izdelek pod nadzorom in nenehno preverjajte njegovo temperaturo, da preprečite pregrevanje naravnega polnila (lahko bi zagorelo).
  • Električno ogrevanje pečice: celotno plišasto žival ali samo vrečo za žito (če jo je mogoče odstraniti) položite na ploščo ali skledo in segrevajte 10–15 minut pri največ 100 ° C (izklopiti morate funkcijo žara!), Neprekinjeno preverjajte temperaturo izdelka, med ogrevanjem ne puščajte brez nadzora.
  • Hladen nanos: plišastega kolega ali samo blazino z zrnom (če jo lahko vzamete ven) v plastično vrečko počakajte, da se ohladi v hladilniku. Služil bo tudi kot hladen obkladek.

Pred ogrevanjem je treba hišnega ljubljenčka ponovno ohladiti na sobno temperaturo! Po segrevanju plišaste živali preverite temperaturo z dotikom, preden jo dajte na voljo otroku!

Ob prvih ogrevanjih se na površini živali naravno oblikuje rahlo vlaženje. Ta pojav po več ogrevanjih popolnoma izgine.

Vse plišaste igrače za ogrevanje so preizkušene v skladu s standardi EU in zanje veljajo najvišji standardi kakovosti in varnosti – EN 71–1 / 2/3/9, CE.

DIN EN 71 – varnost igrač.

DIN EN 71–1 – mehanske in fizikalne lastnosti.

DIN EN 71–2 – vnetljivost.

DIN EN 71–3 – migracija določenih delcev.

DIN EN 71–9 – organsko-kemijske zahteve za mazanje za boljši spanec.