FIBARO senzor dima 2 (FGSD-002)

Ocena: 3 1 ocen Znamka: FIBARO Naša številka: 863318

FIBARO senzor dima 2 (FGSD-002)

Senzor dima Fibaro bo skrbel za varnost z opozorili pred dimom. Za razliko od drugih podobnih senzorjev pa naprava Fibaro tudi izvrstno izgleda. Celoten opis

60
3 1

64,99 €
60 €

Naša številka: 863318

Predstavitev

Opis artikla

Majhno

Naprava Fibaro spada med najmanjše dimne senzorje na svetu – velika je le 65×28 mm. Napredna tehnologija izdelave omogoča pomanjšanje komponent senzorja.

To pa ni le senzor dima. Nekateri materiali gorijo brez dima, zato so vanj vključili dodatne zaščite, kot je temperaturno tipalo – če gostota dima ne bo dovolj, bo naprava še vedno zaznala ogroženost. Sprememba oziroma dvig temperature do 54 °C je dovolj, da senzor Fibaro o tem začne obveščati.

Fibaro

Kalibrirano

Ponuja različne možnosti za nastavitev občutljivosti senzorjev – ta se lahko razlikuje glede na to, kje je naprava nameščena. V kuhinji lahko zelo občutljivo tipalo sproži alarm že če pečete meso, zato mora biti na takih mestih senzor manj občutljiv. V prostorih, kjer je prisotnost dima manj verjetna, pa mora biti nastavljen na največjo občutljivost.

Naprava je odporna na visoke temperature, ohišje je zaščiteno celo pri 200 °C.

Fibaro

Varno

Pravilno delovanje je pomembno, zato Home Center 2 vsako uro preverja, če senzor deluje pravilno. Ob vsakršnih težavah vas bo takoj obvestil. Vodi tudi evidenco podatkov o dimu in nivoju temperature.

Poleg senzorja razlitja vode in senzorja za vrata in okna je to še ena naprava Fibaro več, ki izboljšuje kakovost in varnost življenja.

Fibaro

Tehnične podrobnosti:

  • senzor: dima
  • združljivost: Fibaro Home Center 2

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Typ alarmu detektor dima